03 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Стартував ІІІ-й Всеукраїнський конкурс наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених
    Четвер, 17 серпня 2023 16:09

    Стартував ІІІ-й Всеукраїнський конкурс наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених

    З нагоди 75-річчя Загальної декларації прав людини проводять ІІІ-й Всеукраїнський конкурс наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених «Бізнес і права людини в Україні: проблеми та рішення під час війни і повоєнного відновлення». Заявки можна подати до 22 жовтня 2023 року.

    До участі в конкурсі запрошують:

    - здобувачів вищої освіти  (студенти, які здобувають вищу освіту ступеня молодшого бакалавра, бакалавра чи магістра; курсанти; аспіранти; ад’юнкти);

    - молодих вчених: вчені віком до 35 років включно, у т. ч. кандидати наук, доктори філософії, та вчені віком до 40 років, які мають науковий ступінь доктора наук або навчаються в докторантурі.

    Слід зазначити, що конкурс спрямований на популяризацію в Україні людиноцентричного підходу ООН до розвитку, Загальної декларації прав людини, Європейської соціальної хартії, Керівних принципів ООН з питань бізнесу та прав людини, Рекомендації Rec/CM(2016)3 Комітету міністрів Ради Європи з прав людини та бізнесу шляхом сприяння активізації та підтримки науково-дослідної роботи за складних обставин воєнного стану, вироблення пропозицій щодо науково-практичних рішень для забезпечення, дотримання і захисту прав людини у сфері господарювання в умовах війни та повоєнного відновлення, включно шляхом реалізації та вдосконалення Плану відновлення України, Національної стратегії у сфері прав людини, Національної економічної стратегії, відповідних галузевих політик і нормативно-правових актів, розроблення майбутньої Української доктрини.

    Його організатори: Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Офіс аналітики та консультацій з питань сталого розвитку у співпраці з Програмою розвитку ООН в Україні та Проєктом Ради Європи «Посилення соціального захисту в Україні».

    Учасникам конкурсу необхідно врахувати, що:

    приймаються наукові роботи, які раніше не отримували нагород інших конкурсів, не публікувалися та не подані для публікації;наукова робота має бути підготовлена виключно індивідуально, без співавторства;кожен учасник може подати не більше однієї наукової роботи;автори конкурсних робіт та їхні наукові керівники відповідають за якість робіт і дотримання академічної доброчесності;усі наукові роботи буде перевірено на дотримання вимог щодо академічної доброчесності;переможців конкурсу буде відзначено дипломами І-го, ІІ-го та ІІІ-го ступенів у номінаціях «Кращі наукові роботи здобувачів вищої освіти» та «Кращі наукові роботи молодих учених»;участь у конкурсі – безкоштовна.

    Бажаючим взяти участь у конкурсі необхідно до 22 жовтня 2023 р. (включно) надіслати заявку, конкурсну наукову роботу і скановану копію підписаної рецензії наукового керівника здобувача вищої освіти на ел. адресу оргкомітету: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

    Інформація про Положення, пріоритетні напрями досліджень у межах загальної теми конкурсу, про його хід і результати розміщується на Інтернет-сайтах та фейсбук сторінках Інституту й Уповноваженого.

    Контакти представників оргкомітету для консультацій: Санченко Алевтина Євгенівна – координатор оргкомітету (ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), Заблодська Інна Володимирівна (тел.: +380504764030, ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) – із загальних питань; Ромахова Оксана Олександрівна (тел.: +380668546755, ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та Міщенко Вікторія Сергіївна (тел.: +380952101185, ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) – з питань оформлення, подачі, допуску до участі та перевірки наукових робіт.

    Переглядів 233
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua