03 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Засідання колегії Ковельської райдержадміністрації
    Понеділок, 09 жовтня 2023 17:37

    Засідання колегії Ковельської райдержадміністрації

    Під головуванням начальника Ковельської районної військової адміністрації, 9 жовтня 2023 року, відбулось чергове засідання колегії районної державної адміністрації. У роботі колегії взяли участь голова Ковельської районної ради, перший заступник та заступник голови Ковельської райдержадміністрації, голови та представники територіальних громад району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ, служб, правоохоронних органів, військові.

    В.о. начальника управління регіонального розвитку Ковельської райдержадміністрації доповіла про готовність господарства та бюджетної сфери району до роботи в опалювальному періоді 2023-2024 років. Посадовець зазначила, що підготовка господарства району до сталого функціонування в осінньо-зимовий період є одним з важливих питань, які перебувають на постійному контролі органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ та організацій різних форм власності.

    Враховуючи завершення процесів децентралізації та передачу об’єктів і майна в комунальну власність міських, селищних, сільських рад, основні завдання з підготовки бюджетних установ до опалювального сезону покладено на територіальні громади. Територіальними громадами району вжито комплекс заходів по підготовці підпорядкованих їм установ до опалювального сезону. Проведено обстеження котельного обладнання в бюджетних установах, в окремих закладах здійснені заходи по ремонтах та заміні котельного обладнання та систем теплопостачання. В ряді закладів бюджетної сфери до кінця 2023 року заплановано завершити будівельні роботи з реконструкції та капітального ремонту будівель, при виконанні яких враховуються вимоги щодо здійснення заходів з енергозбереження, зокрема впровадження прогресивних архітектурно-конструктивних рішень та поліпшення теплозахисних властивостей будівель, встановлення енергоощадного обладнання тощо.

    Бюджетні установи територіальних громад району забезпечені твердим паливом в достатній кількості, щоб своєчасно розпочати опалювальний сезон. Послугами з централізованого постачання теплової енергії в районі забезпечені місто Ковель та смт Турійськ (крім населення). Теплопостачання установ, підприємств та житлового фонду в інших населених пунктах району є індивідуальним, бюджетні установи опалюються автономними котельнями та паливними, а також пічним опаленням. В житловому фонді району нараховується 610 багатоквартирних будинків. Їх підготовка та утримання в осінньо-зимовий період забезпечується управителями багатоквартирних будинків, об’єднаннями співвласників багатоквартирних житлових будинків (ОСББ) та співвласниками самостійно. У зв'язку з воєнним станом особлива увага приділялась готовності об'єктів критичної інфраструктури району, а саме підприємств, які надають послуги з тепло-, водо-, електро- та газопостачання. На зазначених об’єктах в цілому завершено виконання планових поточних та капітальних ремонтів, а також регламентних робіт відповідно до затверджених графіків та інвестиційних програм.

    Підприємствами критичної інфраструктури району підготовлено резервні джерела живлення електричної енергії для власних потреб на випадок аварійних вимкнень.

    Начальник районної військової адміністрації подякувала керівникам громад за належну підготовку установ до опалювального періоду, враховуючи триваючу російську агресію, звернула увагу на необхідність оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації, своєчасне розгортання пунктів незламності, забезпечення альтернативних джерел енергопостачання та зв’язку.

    Під час розгляду питання «Різне», на засіданні колегії проаналізовано виконання мобілізаційних завдань, реалізацію заходів з підтримки підрозділів ЗСУ. Заступник начальника територіального центру – начальник мобілізаційного відділення Ковельського РТЦК та СП доповів учасникам колегії про організацію мобілізаційної роботи та обліку військовозобов’язаних у територіальних громадах Ковельського району, закликав голів та  посадових осіб територіальних громад до всебічного сприяння та допомоги у виконанні мобілізаційних завдань.

    На питанні комплектування особового складу військових підрозділів також наголосив у своєму виступі представник 100 ОБрТрО.

    Начальник Ковельської районної військової адміністрації вкотре звернула увагу керівників міських, селищних, сільських територіальних громад на першочерговості використання фінансових ресурсів для потреб Збройних Сил України: «Наше основне завдання – забезпечити прозорість, цільове використання бюджетних коштів в умовах війни, не допускати навіть найменших проявів корупції. При обласній військовій адміністрації утворено робочу групу, діяльність якої спрямовуватиметься на протидію корупції у сфері державних закупівель».

    Під час засідання колегії обговорено ряд інших важливих питань. За результатами розгляду члени колегії прийняли відповідні рішення.

    Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

    з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

    Переглядів 252
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua