07 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Засідання колегії Ковельської райдержадміністрації
    П'ятниця, 08 вересня 2023 14:02

    Засідання колегії Ковельської райдержадміністрації

    Під головуванням начальника Ковельської районної військової адміністрації, 08 вересня 2023 року, відбулось чергове засідання колегії районної державної адміністрації. У роботі колегії взяли участь голова Ковельської районної ради, перший заступник та заступник голови Ковельської райдержадміністрації, голови та представники територіальних громад району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ, служб, правоохоронних органів, представники Головного Управління ДПС у Волинській області.

    Начальник управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Волинській області проінформував про роль керівництва територіальних громад в забезпеченні наповнення місцевих бюджетів, закликавши міських, селищних та сільських голів до співпраці з органами державної податкової служби з метою забезпечення виконання планових надходжень до державного і місцевих бюджетів, посилення фінансової спроможності громад, підвищення культури сплати податків. Посадовці ГУ ДПС у Волинській області надали присутнім стислу, актуальну і корисну для повсякденної діяльності ТГ інформацію про структуру доходів загального фонду бюджетів територіальних громад, основні джерела та резерви надходження ПДФО, довели до відома інформацію про зміни в податковому законодавстві, детально зупинились на особливостях нарахування та узгодження податкових повідомлень-рішень (земля, нерухомість, МПЗ), дали відповіді на запитання.

    Про виконання бюджетів територіальних громад Ковельського району у 2023 році доповіла начальник управління фінансів Ковельської райдержадміністрації. Посадовець зазначила, що за 8 місяців поточного року до бюджетів територіальних громад району (без урахування міжбюджетних трансфертів) надійшло 1216 млн.грн власних доходів, у тому числі доходи загального фонду склали 1165,1 млн.грн. або 113,9 відсотка до затверджених місцевими радами показників на звітний період та 78,4 відсотка до річних планових показників з урахуванням змін. До спеціального фонду бюджетів територіальних громад надійшло 50,9 млн.грн, або 106,2 відсотка до уточнених річних планових показників.

    Проти відповідного періоду минулого року власні доходи загального фонду територіальних громад в цілому зросли на 283,9 млн.грн. або на 132,2 відсотка.

    Виконання місцевих бюджетів району в умовах воєнного стану зумовлює необхідність спрямування фінансових ресурсів не лише на найбільш пріоритетні напрямки соціально-економічного розвитку, а і для посилення територіальної оборони громад, функціонування бюджетних установ в умовах війни, здійснення підтримки військових частин та правоохоронних органів, надання допомоги сім'ям жителів району, які загинули у ході відбиття агресії проти України.

    За оперативними даними у звітному періоді на здійснення мобілізаційних заходів і заходів територіальної оборони місцевого значення використано 16,4 млн гривень. Установам ЗСУ які утримуються з державного бюджету, у тому числі військовим частинам у вигляді цільової субвенції виділено 89,2 млн грн.

    Начальник Ковельської районної військової адміністрації подякувала керівникам територіальних громад за фінансову підтримку  ЗСУ,  фінансування заходів з укріплення державного кордону, підготовки населення до оборони тощо. «Піоритети у плануванні видатків і надалі залишаються незмінними – допомога українським військовим, забезпечення сталого функціонування установ бюджетної сфери в умовах правового режиму воєнного стану, будівництво та облаштування укриттів в населених пунктах району» - наголосила очільниця районної військової адміністрації.

    В.о. завідувача Ковельського районного відділу ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» коротко проаналізувала стан епідеміологічної ситуації в Ковельському районі детально зупинилась на заходах щодо запобігання поширенню інфекційних хвороб серед населення.

    Про можливості реабілітації військовослужбовців ЗСУ, членів родин полеглих захисників України на базі Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» проінформувала заступник директора з питань економіки та фінансів Волинського обласного санаторію «Лісова пісня».

    Керуюча ТВБВ №1002/0119 АТ «Ощадбанк» надала роз’яснення щодо актуальних програм грантової підтримки на створення та розвиток бізнесу.

    Під час засідання колегії обговорено ряд інших важливих питань. За результатами розгляду члени колегії прийняли відповідні рішення.

    Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

    з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

    Переглядів 235
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua