01 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Щотижнева оперативна нарада
    Вівторок, 18 квітня 2023 12:17

    Щотижнева оперативна нарада

    Під головуванням начальника Ковельської районної військової адміністрації Ольги Черен, 18 квітня 2023 року, відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, за участю голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака, першого заступника голови Ковельської райдержадміністрації Галини Коляди, заступника голови Ковельської районної ради Андрія Броїла.

    Про особливості  проведення національного мультипредметного тесту у 2023 році розповіла начальник управління гуманітарного розвитку райдержадміністрації Ірина Ревейчук.

    Посадовець відмітила, що цьогоріч випускники закладів загальної середньої освіти складатимуть національний  мультипредметний тест. З 03 квітня по 03 травня 2023 року проходить реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (далі – НМТ). Обов’язковими  навчальними предметами є українська мова й математика, а на вибір – історія України, одна з іноземних мов (англійська, німецька, французька або іспанська), біологія, хімія та фізика. Предмет, тестування з якого вступник бажатиме пройти на вибір, він зазначатиме під час реєстрації для участі в НМТ. Абітурієнт зможе вступити на будь-яку спеціальність із тим предметом, який він вибрав. Проте для вступу на різні спеціальності до результатів НМТ буде застосовано різні коефіцієнти. Якщо абітурієнт вступатиме на правничий напрям підготовки – більшу вагу матиме результат з історії України, аніж з біології, а на медичний – навпаки.  Наразі передбачено проведення двох сесій НМТ: основної і додаткової. Основна проходитиме в червні, додаткова в червні – липні. У додатковій сесії тестування зможуть узяти участь ті вступники, які з поважних причин не пройшли тестування під час основної сесії.

    Для реєстрації для участі в НМТ, потенційному вступнику потрібно самостійно створити персональний кабінет на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та виконати в ньому такі дії: унести особисті дані й інформацію щодо участі в НМТ; завантажити в електронній формі сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів; підтвердити бажання взяти участь у НМТ; надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру; сформувати Сертифікат НМТ 2023 року.

    До персонального кабінету вступнику необхідно обов'язково завантажити сканкопії наступних документів: паспортний документ або інший документ, що посвідчує особу, на підставі якого здійснюється реєстрація для участі в НМТ; документ, що підтверджує інформацію про освіту: довідка з місця навчання, яка підтверджує, що особа завершує здобуття повної загальної середньої освіти у 2023 році (для цьогорічних випускників), або свідоцтво про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років); довідку із закордонного закладу освіти необхідно отримати за відповідним зразком та оформити нотаріально засвідчений переклад цього документа, це є одним з головних документів, необхідних для реєстрації на НМТ; документ, що підтверджує внесену інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП): картка платника податків або паспорт громадянина України, до якого внесено дані про РНОКПП.

    Як і в минулому році, НМТ відбуватиметься в спеціально обладнаних комп’ютерних аудиторіях закладів освіти – тимчасових екзаменаційних центрах (далі-ТЕЦ), створених у населених пунктах: Ковель, Любомль, Ратне. НМТ проходитиме в один день. Тестування триватиме 180 хвилин. НМТ міститиме три блоки завдань, два з яких – обов’язкові, а третій – на вибір вступника.

    Після завершення виконання всіх завдань НМТ кожен учасник отримає інформацію про кількість тестових балів за кожний блок та  зорієнтується в тому, якими є його результати для вступу.

    Замість результатів НМТ 2023 року можна буде скористатися результатами НМТ 2022 року або результатами ЗНО 2021 чи 2020 року.

    Підбиваючи підсумки наради, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Миколаївна дала низку доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

    Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

    з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

    Переглядів 243

    Галерея зображень

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua