28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Оперативна нарада
    Вівторок, 14 лютого 2023 13:03

    Оперативна нарада

    Сьогодні, 14 лютого 2023 року, перший заступник голови райдержадміністрації Галина Коляда провела оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

    Начальник відділу інфраструктури, екології та житлово-комунального господарства управління регіонального розвитку райдержадміністрації Жанна Лук'янова проінформувала про стан  будівництва, реконструкції, ремонту та експлуатаційного утримання  доріг загального користування та комунальної власності у 2022 році та плани робіт на 2023 рік. Посадовець відмітила, що територією Ковельського району пролягає 2318,3 км автомобільних доріг загального користування, в тому числі: доріг державного значення - 679,2 км (з них 215,6 км міжнародних, 35,9 км регіональних та 427,7 км територіальних доріг); доріг місцевого значення – 1639,1 км (з них 795,7 км обласних та 843,4 км районних доріг). Крім того, у сфері обслуговування міських, селищних та сільських рад знаходяться вулиці і дороги в населених пунктах, які перебувають у комунальній власності територіальних громад.

    Дороги загального користування державного значення знаходяться на балансі Служби автомобільних доріг у Волинській області.

    Основними підрядними організаціями, що здійснюють експлуатаційне утримання доріг державного значення на території району, є: філія «Волинський автодор» ДП «Львівський облавтодор»,  субпідрядні організації ТзОВ «ПБС», ПрАТ «Ковельське шляхово-будівельне управління №63».

    Автомобільні дороги загального користування місцевого значення перебувають на балансі державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Основні підрядні організації, що здійснювали у 2022 році експлуатаційне утримання доріг місцевого значення на території району: ТОВ «Ідея», ТОВ «АМіЛа», ТОВ «Волиньдорбуд»,  ДП «Львівський облавтодор», ПрАТ «Ковельське шляхово-будівельне управління №63».

    На період введеного в Україні воєнного стану відкладено реалізацію планів робіт з будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення. Техніко-експлуатаційні характеристики автошляхів у 2022 році підтримувалися лише в рамках їх експлуатаційного утримання, насамперед на найбільш зруйнованих ділянках доріг. 

    Загальний обсяг виконаних робіт на мережі автомобільних доріг загального користування в Ковельському районі у 2022 році становить 326,3 млн. грн (у 2021 році - понад 2,5 млрд. грн), в тому числі на дорогах державного значення – 298,8 млн. грн (у 2021 році - 2 млрд. 162 млн. грн), дорогах місцевого значення – 27,5 млн. грн (у 2021 році - 326,5 млн. грн). Роботи проводились за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів та були спрямовані на експлуатаційне утримання окремих ділянок доріг.

    Крім того, за кошти місцевих бюджетів територіальних громад  відремонтовані 78 вулиць і доріг комунальної власності у 29 населених пунктах району, на які спрямовані кошти на загальну суму 35,6 млн. грн. Також територіальними громадами були спрямовані кошти в сумі 17,04 млн. грн для проведення аварійних, відновних робіт та експлуатаційного утримання вулиць і доріг комунальної власності.

    Щодо планових робіт на 2023 рік, то наразі Службою автомобільних доріг у Волинській області розробляється план заходів із збереження автодоріг від передчасних руйнувань в розрізі доріг загального користування державного значення на основі Методики визначення обсягу фінансування реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг.

    Департаментом інфраструктури облдержадміністрації спільно зі Службою місцевих автомобільних доріг у Волинській області сформований та поданий на затвердження перелік об’єктів з будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2023 рік за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. 

    В підсумку наради перший заступник голови райдержадміністрації Галина Коляда закликала максимально спрацювати над вирішенням завдань, поставлених перед структурними підрозділами.

    Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

    з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

    Переглядів 227

    Галерея зображень

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua