16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Відбулась щотижнева оперативна нарада
    Вівторок, 19 жовтня 2021 17:13

    Відбулась щотижнева оперативна нарада

    Сьогодні, 19 жовтня 2021 року, в залі засідань райдержадміністрації відбулась щотижнева оперативна нарада, яку провела голова райдержадміністрації Ольга Черен. Нарада пройшла за участю керівника апарату райдержадміністрації Степана Топольського, заступника голови районної ради Андрія Броїла, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ району.

    В ході наради йшлося про нагальні проблеми і завдання з їх вирішення у питаннях, віднесених законами України до повноважень районної державної адміністрації та про завдання райдержадміністрації щодо вирішення актуальних питань життєдіяльності району на поточний тиждень.

    Серед усіх питань порядку денного було питання про стан захворюваності та хід вакцинації від COVID-19.

    Керівники структурних підрозділів Ковельської районної державної адміністрації доповіли про стан щеплення проти COVID-19 працівників управлінь, відділів та секторів.

    Голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен зазначила, що на сьогодні район забезпечений ефектиними вакцинами на належному рівні. На разі епідемічна ситуація в районі досить напружена. Невпинно зростає кількість хворих. Кількість шпиталізованих теж викликає тривогу. Така невтішна статистика є наслідком низького рівня вакцинації населення. Щеплення від COVID-19 не тільки зменшить рівень захворюваності, але й дозволить жити у звичному режимі навіть у разі введення  локдауну. Усі, хто має повний курс щеплень від коронавірусної хвороби, навіть за умов максимальних обмежень зможуть відвідувати  кінотеатри, музеї,  басейни, тренажерні зали, кафе, користуватись усіма видами транспорту міжобласного сполучення. Ясна річ, за умови, що власники цих закладів подбають, щоб у всіх їхніх працівників також були зелені COVID-сертифікати.

    Т.в.о начальника управління – начальник відділу інфраструктури, екології та житлово-комунального господарства управління регіонального розвитку  райдержадміністрації Жанна Лук’янова доповіла про підсумки роботи управління регіонального розвитку  Ковельської районної державної адміністрації за 9 місяців 2021 року. Посадовець зазначила, що протягом 9 місяців 2021 року працівниками управління опрацьовано 1126 вхідних документів, підготовлено 1403 вихідних документи, розглянуто 3 запити на інформацію та 135 звернень громадян, з яких 60 - по земельних питаннях, 18 – ремонту доріг, 6 – транспортне обслуговування, 14 – житлово-комунальне обслуговування, 6 – благоустрій територій, 8 – дозвіл на розробку детального плану території, 11 – перейменування вулиць, 12 – різне. Станом на 01.10.2021 року підготовлено 54 проєкти розпоряджень голови райдержадміністрації з основної діяльності. Підготовлено 5 проєктів рішень Ковельської районної ради. Проведено 13 засідань районної комісії. Розглянуті заявки від 54 суб’єктів господарювання, між якими були розподілені ліміти відповідно до рішень комісії.

    Станом на 30.09.2021 року в районі функціонує 51 внутрішньорайонний автобусний маршрут загального користування, по яких відповідно укладено 24 договори між райдержадміністрацією та перевізниками. Утворено міжвідомчу робочу групу з обстеження діяльності лісопильних об’єктів та кар’єрів з видобутку піску на території Ковельського району. Робочою групою було здійснено 19 обстежень лісопильних об’єктів на території Ковельського району, за результатами яких складено відповідні акти обстежень. Організовано та проведено 2 засідання робочої групи для оперативного вирішення питань, що виникають під час будівництва дороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на Люблін). Протягом 9 місяців 2021 року здійснено повідомну реєстрацію 21 колективного договору (в т.ч. зміни і доповнення до колективного договору). Опрацьовано та узагальнено інформацію про потребу в будівництві та реконструкції парків та скверів на території громад району, оновлено інформацію щодо діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) на території району. Забезпечено проведення моніторингу стану реалізації інвестиційних проєктів регіонального розвитку, реалізація яких здійснюється за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів. Відповідно до вимог чинного законодавства, станом на 01.10.2021 року в стадії розробки знаходяться 10 генеральних планів населених пунктах: Велимче, Любомль, Черкаси, Голоби, Масловець, Луків, Ратне, Милувань, Самари, Стара Вижівка, Шацьк, Світязь. Розроблені та затверджені 4 детальних плани території за межами населених пунктів, підготовлено 7 проектів розпорядження для розробки ДПТ за межами населених пунктів. Погоджено 122 завдання на розробку детальних планів території в межах населених пунктів для розташування житлової, громадської, комерційної та виробничої забудови.

    Відділом містобудування та архітектури управління регіонального розвитку райдержадміністрації через центри надання адміністративних послуг видано: 345 будівельних паспортів забудови земельних ділянок громадянам на будівництво житлових будинків, господарських будівель і споруд; 4 містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва;  44 листи про те, що містобудівні умови не надаються; 59 паспортів прив’язки розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (4 із них скасовано у зв’язку з виявленням недостовірних даних);розглянуто 302 проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок для містобудівних потреб та надано відповідні висновки. Загальна кількість наданих послуг становить – 784.

    Також керівники управлінь, відділів, служб проінформували про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили нагальні питання.

    По завершенню наради голова райдержадміністрації Ольга Черен надала керівникам структурних підрозділів відповідні доручення.

    Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

    з громадськістю  апарату Ковельської райдержадміністрації

    Переглядів 428
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua