26 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Відбулась серпнева конференція педагогів Ковельщини
    Четвер, 27 серпня 2020 16:30

    Відбулась серпнева конференція педагогів Ковельщини

    Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації.

    Так, 27 серпня 2020 року відбулась серпнева конференція педагогічних працівників Ковельщини, на якій педагоги району підвели підсумки розвитку освіти району в 2019/2020 навчальному році та визначилися з основними завданнями на 2020/2021 навчальний рік.

    Про розвиток системи освіти Ковельщини в умовах реформування та пандемії: реалії та перспективи доповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Ревейчук.

    "Надзвичайно відповідальний період розпочнеться з першого вересня. Міністерство охорони здоров'я затвердило Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку поширенням коронавірусної  хвороби, Міністерство освіти і науки видало лист «Щодо організації роботи закладів загальної середньої освіти у 2020-2021 навчальному році», що дало можливість додатково внести зміни у підготовці закладів освіти до нового навчального року. Також чекаємо на чітко розроблені варіанти дистанційного чи змішаного навчання, за яким, я вважаю, більші перспективи. Адже повна соціальна ізоляція і відсутність соціальної взаємодії матиме негативний вплив на якість освіти".

    Начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Ревейчук зупинилася  на питаннях зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів району, акцентувала увагу присутніх на забезпеченні якісної і доступної загальної середньої освіти,  дошкільної освіти, вихованні здорової та компетентної особистості, що  є пріоритетом у діяльності освітян Ковельщини.

    Не оминули увагою  підсумки зовнішнього незалежного оцінювання,  учнівських олімпіад по загальноосвітніх закладах району, профільного навчання  та ряд інших питань.

    В обговоренні доповіді взяли участь та виступили Анжела Кузьмук головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Державної служби якості освіти у Волинській області, Надія Марцинюк завідувач районним методичним кабінетом відділу освіти, Світлана Жалай директор закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ст.  «ТОЙКУТСЬКИЙ ЛІЦЕЙ», Галина Йовик  директор  закладу загальної середньої освіти  І-ІІ ст. «ГІШИНСЬКА ГІМНАЗІЯ», Марія Ліснічук директор ЗЗСО  І-ІІ ст.  «РОКИТНИЦЬКА ГІМНАЗІЯ», Лілія Шульгач голова райкому профспілки працівників освіти і науки району. 

    Освітян району привітали заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, голова районної ради Андрій Броїло. У своєму виступі Роман Ярославович зазначив, що новий навчальний рік пройде з певними особливостями. Наше завдання, щоб 1 вересня всі діти пішли до школи не дистанційно, а очно. Ми повинні все зробити для цього: серйозно підходити до вимог боротьби з COVID-19 і рекомендації МОЗ виконувати дуже принципово. Потрібно перевірити школи з точки зору безпеки в таких умовах. Це вимога сьогодення. Без цього ми, на жаль, не зможемо нормально розпочати, провести і завершити 2020/2021 навчальний рік”. Також, посадовець висловив глибоку подяку педагогам району за їх самовіддану працю та побажав  в новому році виключно успішних та результативних кроків на шляху творення нової України для нинішнього й майбутніх поколінь. За сумлінну і творчу працю, високу професійну майстерність, активне впровадження сучасних форм, методів навчання і виховання підростаючого покоління,  значний особистий внесок  у роботу з обдарованими дітьми Ковельщини та активну участь у Всеукраїнському конкурсі "Вчитель року - 2020" Почесною грамотою Ковельської районної державної адміністрації та Ковельської районної ради нагороджені: Інна Грицюк вчитель історії  ЗЗСО І-ІІІ ступенів "ТОЙКУТСЬКИЙ ЛІЦЕЙ", Альона Журавель вчитель початкових класів  ЗЗСО І-ІІІ ступенів "БІЛИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ", Алла Козуля вчитель зарубіжної літератури  ЗЗСО І-ІІ ступенів "ДОРОТИЩЕНСЬКА ГІМНАЗІЯ", Віталій Кухта вчитель історії  ЗЗСО І-ІІ ступенів "БІЛАШІВСЬКА ГІМНАЗІЯ", Інна Шмідт вчитель образотворчого мистецтва ЗЗСО І-ІІІ СТУПЕНІВ "ЛЮБИТІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ІМЕНІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ".

    За  сумлінну і творчу працю, високу професійну майстерність, активне впровадження сучасних форм, методів навчання і виховання підростаючого покоління, значний особистий внесок  у роботу з обдарованими дітьми Ковельщини Почесною грамотою Ковельської районної державної адміністрації та Ковельської районної ради нагороджено Михайла Шевчука вчителя трудового навчання ЗЗСО "ЛЮБИТІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ІМЕНІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ".

    За активну життєву позицію, ефективне впровадження інноваційних технологій в освітній процес та організацію проведення районного (загального) туру Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2020» нагороджено Подякою відділу освіти райдержадміністрації Надію Марцинюк завідувача районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації.

    За активну життєву позицію, ефективне впровадження інноваційних технологій в освітній процес та участь у районному (загальному) турі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2020» нагороджено Ларису Дятел методиста районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації.

    Сектор організаційної та інформаційної

    діяльності апарату райдержадміністрації

    Переглядів 573
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua