20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Оперативна нарада
    Понеділок, 20 липня 2020 14:08

    Оперативна нарада

    Сьогодні, 20 липня 2020 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

    В ході наради йшлося про нагальні проблеми і завдання з їх вирішення у питаннях, віднесених законами України до повноважень районної державної адміністрації та про завдання райдержадміністрації щодо вирішення актуальних питань життєдіяльності району на поточний тиждень.

    Заступник  начальника Ковельського МРВ УДСНС України у Волинській області Олександр Дерев’янчук доповів про надзвичайні ситуації в районі та заходи з їх ліквідації. Посадовець повідомив, що 16 липня в селі Кричевичі горіла цегляна літня кухня, розміром 4х6, крита шифером, на місці пожежі виявлено тіло загиблого громадянина 1975 р.н. Ймовірна причина загорання – необережне поводження з вогнем. Також посадовець повідомив, що за минулу добу на території району зареєстровано 1 випадок загибелі людей на воді. 19 липня близько 21:20 пішов купатись до місцевого ставка і не повернувся мешканець села Озерне, 1980 р.н. Тіло загиблого піднято місцевими мешканцями.

    Начальник відділу інфраструктури, екології та житлово-комунального господарства управління регіонального розвитку райдержадміністрації Жанна Лук’янова проінформувала про стан будівництва, реконструкції, ремонту та експлуатаційного утримання  доріг загального користування місцевого значення та комунальної власності. Жанна Миколаївна зазначила, що обсяг виконаних робіт на мережі доріг загального користування по Ковельському району в І півріччі 2020 року становить 52 млн. 461 тис. грн (що майже в 3 рази більше, ніж у відповідному періоді минулого року), в тому числі по дорогах державного значення – 48 млн. 802 тис. грн, по дорогах місцевого значення – 3 млн. 659 тис. грн. Роботи виконувались за рахунок коштів державного бюджету та були спрямовані на експлуатаційне утримання, реконструкцію та поточний дрібний ремонт окремих ділянок автомобільних доріг. По дорогах державного значення кошти спрямовані на: реконструкцію окремої ділянки автомобільної дороги міжнародного значення М-07 Київ – Ковель – Ягодин в районі між населеними пунктами Люблинець та Довгоноси (освоєно 41,8 млн. грн із 107 млн. грн запланованих) на автомобільній дорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (освоєно 1,3 млн. грн із 2,5 млн. грн запланованих), цей об’єкт реалізується в рамках національної програми "Велике будівництво", ініційоване Президентом України; поточний дрібний ремонт моста (поблизу міського кладовища); експлуатаційне утримання доріг державного значення (5,7 млн. грн).

    По дорогах місцевого значення виконані роботи з експлуатаційного утримання (629 тис. грн) та поточного дрібного ремонту аварійних та першочергових ділянок доріг (3,03 млн. грн).  Зокрема, відремонтовано окремі ділянки доріг між населеними пунктами: Ковель – Білин – Скулин та в межах села Скулин, Дарівка – Жмудче, Жмудче – Велицьк, під’їзної дороги до смт Люблинець та в межах села Бахів.

    Відповідно до переліку об’єктів з капітального та поточного середнього ремонтів доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 19.02.2020 року №85, по Ковельському районі включено 6 об’єктів капітального ремонту  комунальних доріг на загальну суму – 6 млн. грн, а саме: вул. Грушевського смт Голоби (від ж/б №35 до ж/б № 25 вул. Мартинюка);  вул. Першотравнева с.Дубове; вул. Шкільна с.Пісочне; проїзна частина вул. Церковна с.Угли; вул. Смірнова с.Колодяжне; вул. Гагаріна смт Люблинець.

    Станом на 01.07.2020 року виконані роботи з капітального ремонту вул. Першотравневої в с. Дубове, на що використано 994,6 тис. грн. коштів вищевказаної субвенції. Крім того, в І півріччі 2020 року за кошти місцевих бюджетів зроблені поточні ремонти 12 комунальних доріг в 7 населених пунктах району на загальну суму 1 млн. 584 тис. грн. За рахунок цих коштів відремонтовані наступні вулиці в населених пунктах: Тиха, 8-го Березня та Озірна в с. Білин,  Лугова в с. Гончий Брід; Центральна та Східна в                            с. Воля-Ковельська; Незалежності в с. Ворона; Вишнева в с. Черемошне; Пушкіна, Франка та Хмельницького в с. Волошки; Дем’янівка в с. Уховецьк.

    Про хід призовної кампанії на строкову військову службу учасники наради довідались із повідомлення головного спеціаліста відділу правового забезпечення, з питань запобігання і виявлення корупції, цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Олександра Пшави.

    В підсумку наради заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман ознайомив присутніх із заходами суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі поточного тижня, запросив до участі в них працівників райдержадміністрації та закликав максимально спрацювати над вирішенням завдань, поставлених перед структурними підрозділами, побажав усім вдалого, результативного робочого тижня.

    Сектор організаційної та інформаційної

    діяльності апарату райдержадміністрації

    Переглядів 654

    Галерея зображень

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua