24 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Відбулося засідання штабу
    Середа, 10 червня 2020 18:05

    Відбулося засідання штабу

    10 червня 2020 року, в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації районного рівня, в якому взяли участь заступник голови райдержадміністрації  Роман Кульцман, голова районної ради Андрій Броїло, начальник Ковельського міськрайонного управління  Головного управління  Держпродспоживслужби у Волинській області Микола Король, завідувачка міськрайонного відділу ДУ “Волинський ОЛЦМ України” Людмила Маляр, заступник начальника сектору превенції Ковельського ВП ГУНП у Волинській області  Юрій Єрохін,  військовий комісар Ковельського ОМВК Сергій Гладун, начальники окремих відділів райдержадміністрації. 

    Розпочинаючи засідання, Роман Ярославович охарактеризував ситуацію щодо темпів росту захворюваності на коронавірусну інфекцію на Волині в.т.ч. на Ковельщині, зазначивши, що  виконання та дотримання усіма протиепідемічних заходів є вкрай необхідним та обов’язковим, аби не допустити появи нових випадків захворювання.

    На порядок денний вносилось питання про епідемічну ситуацію на території Ковельського району станом на 10.06.2020 року.

    Начальник відділу правового забезпечення, з питань запобігання і виявлення корупції, цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації, начальник штабу Мирослава Поляк ознайомила присутніх з протоколом  регіональної комісії  з питань ТЕБ та НС Волинської області від 09.06.2020 року № 20, яким відмінено з 10.06.2020 року, встановлені послаблення протиепідеміологічних заходів.

     Завідувач Ковельського міськрайонного відділу державної установи "Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України" Людмила Маляр відмітила, що тенденції до зниження захворювання не спостерігається.   Триває спалах захворювання у Ковельському МТМО. За останню добу захворіло 54 медичних працівника. Загальна динаміка епідеміологічного процесу, результати оцінки поточної епідситуації в регіоні, протягом останніх семи днів, не дають  підстав для послаблення протиепідеміологічних заходів.

    Начальник Ковельського міськрайонного управління  Головного управління  Держпродспоживслужби у Волинській області Микола Король наголосив про  обов'язкове дотримання керівниками та працівниками торгівельних закладів району санітарних та протиепідеміологічних заходів, спрямованих на запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).  Зокрема, носіння засобів індивідуального захисту, провітрювання та дезінфекція приміщень, забезпечення перебування в торгівельних закладах   обмеженої кількості покупців і т.д.  Та акцентував увагу на недопущення роботи виїзної та стихійної торгівлі.

     Заступник начальника сектору превенції Ковельського ВП ГУНП у Волинській області  Юрій Єрохін зазначив, що з моменту введення  у державі карантинних заходів, спрямованих на протидію поширенню коронавірусу, Ковельським відділом поліції, в межах компетенції, вживаються заходи  по недопущенню поширенню даної хвороби серед населення. Проте, зафіксовано непоодинокі випадки  порушення громадянами встановлених карантинних заходів. Хоча працівниками поліції проводиться профілактично-роз'яснювальна робота, однак  рівень свідомості громадян  є незадовільним. Тому, є доцільним органам місцевого самоврядування активізувати роботу з населенням щодо дотримання громадянами  проти епідеміологічних заходів.    

    З метою недопущення росту захворюваності на території району COVID-19 комісією було вирішено: рекомендувати селищним, сільським радам вжити заходів щодо недопущення  виїзної та стихійної торгівлі; провести роботу з керівниками, працівниками закладів торгівлі та настоятелями храмів щодо забезпечення чіткого дотримання санітарних та протиепідеміологічних заходів, спрямованих на запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID-19);  забезпечити проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з громадянами щодо безумовного дотримання карантинних заходів, насамперед  в місцях скупчення людей.  Особливо зробити акцент   на людей, що перебувають на самоізоляції та осіб, які з ними контактують.

    Сектор організаційної та інформаційної

    діяльності апарату райдержадміністрації

    Переглядів 638

    Галерея зображень

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua