25 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Відбулась щотижнева оперативна нарада
    Понеділок, 02 березня 2020 13:14

    Відбулась щотижнева оперативна нарада

    Сьогодні, 02 березня, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних установ і організацій. В роботі наради взяв участь голова районної ради Андрій Броїло.

    В ході наради начальник Ковельського міськрайонного відділу УДСНС України у Волинській області Володимир Войтанік доповів про надзвичайні ситуації в районі та заходи з їх ліквідації. Зокрема, проінформував присутніх про пожежу, яка сталася 27 лютого 2020 року у дерев'яному будинку в селі Білашів, внаслідок якої загинули двоє малолітніх дітей та знищено 80% будинку. Обставини загибелі дітей та причина пожежі встановлюються.

    28 лютого в смт Голоби виникла пожежа у житловій кімнаті шлакоблокового будинку. На місці пожежі виявлено тіло власника, пенсіонера. Причина загорання встановлюється.

    Заступник голови райдержадміністрації Роман Кульман дав доручення керівнику Ковельського МРВ УДСНС у Волинській області щодо активізації інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення.

    Про стен епідемічної ситуації на території району. Стан готовності до ймовірних випадків захворювання на коронавірус та заходи, спрямовані на підвищення рівня обізнаності населення щодо профілактики зараження коронавірусом COVID-19 доповіла завідувач Ковельського міськміжрайонного відділу Державної установи "Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України" Людмила Маляр. Посадовець відмітила, що станом на 2 березня 2020 року у світі зареєстровано 89 072 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них  3 048 - летальні. Одужало вже 45 074 осіб. В Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 не зафіксовано.

    Ковельським міськміжрайонним відділом ДУ "Волинський ОЛЦ МОЗ України" щоденно здійснюється моніторинг епідемічної ситуації на території Ковельського району. З метою організації протиепідемічних заходів сформовано склад епідеміологічних бригад оперативного реагування щодо недопущення занесення і поширення на території Ковельського району випадків захворювання, спричиненого новим коронавірусом. Працівники відділу взяли участь в обласному семінарі з питань  недопущення занесення і поширення на території Волинської області випадків захворювань, спричинених коронавірусом  COVID-19, під час якого розглянуто та вивчено алгоритм дій лікарів-епідеміологів при виявленні особи, яка відповідає визначенню випадку COVID-19. Працівниками Ковельського міськміжрайонного відділу ДУ "Волинський ОЛЦ МОЗ України" цілодобово ведеться медико-санітарне спостереження за особами, які прибувають із країн, де зареєстровано випадки COVID-19, у пункті пропуску Ягодин через державний кордон України.

    Лікар-епідеміолог Ковельського МТМО Анжела Шумин проінформувала  про стан готовності Ковельського МТМО до ймовірних випадків захворювання на коронавірус COVID-19. Анжела Миколаївна відмітила, в МТМО видано наказ від 24.02.2020 року № 70-с «Про організацію заходів щодо попередження заносу і поширення на території Ковельського МТМО особливо небезпечних інфекцій». Переглянуто та відкориговано плани дій та схеми оповіщення у випадку виявленого хворого або підозрілого на захворювання особливо небезпечними інфекціями. Структурні підрозділи Ковельського МТМО забезпечені в достатній кількості дезинфікуючими середниками та антисептиками. Із засобів індивідуального захисту наявні протичумні костюми, одноразові маски,  рукавички нітрилові  нетальковані оглядові (нестерильні) в кількості  1500 пар та 30 одноразових захисних костюмів. Проведено додаткові заняття медичних працівників з питань епідеміології, клінічного перебігу, діагностики та лікування гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19. Проведено навчання медичного персоналу з питань дотримання вимог протиепідемічного режиму, біологічної безпеки та біологічного захисту при виявленні особи, що відповідає визначенню випадку COVID-19. У всіх лікувальних закладах на видних місцях розміщені рекомендації для населення при наявності симптомів гострого вірусного захворювання чи перебування у країні, де реєструються захворювання на коронавірус COVID-19. При поступленні хворого з ознаками ГРВІ, медичні працівники націлені на детальному зборі епіданамнезу.

    В підсумку наради заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман ознайомив присутніх із заходам суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі поточного тижня, запросив до участі в них представників райдержадміністрації та районної ради, закликав представників райдержадміністрації максимально ефективно спрацювати над вирішенням поставлених завдань та побажав усім вдалого, результативного робочого тижня.

    Сектор організаційної та інформаційної

    діяльності апарату райдержадміністрації

    Переглядів 930
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua