26 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Відбулась чергова оперативна нарада
    Понеділок, 17 лютого 2020 16:21

    Відбулась чергова оперативна нарада

    17 лютого, під головуванням заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана, за участю заступника голови районної ради Олександра Пасенковського відбулась чергова оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, служб району.

    Начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Ревейчук ознайомила учасників наради з результатами ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад 2019-2020 навчального року. Зокрема, в районних інтелектуальних змаганнях з 18 навчальних дисциплін, що тривали з 4 листопада по 21 грудня минулого року, взяли участь 523 здобувачі загальної середньої освіти з усіх ЗЗСО району.

    Найкращі результати на районному рівні продемонстрували юні інтелектуали з ОНЗ «Дубівська ЗОШ І-ІІІ ст.», які здобули 29 призових місць, НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» с. Вербка – 28 призових місць, ООЗ «НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія»» смт Голоби – 22 призових місця. Добре виступили школярі ЗОШ І-ІІІ ст. с.Білин -19 призових місць, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Кричевичі – 10 призових містць.

    52 переможці районних олімпіад представили Ковельщину у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, де здобули п'ятнадцять призових місць. Зокрема, десятикласниця ЗЗСО «Козлиничівський ліцей» Надія Шевчук виборола першість в олімпіаді з російської мови. Десять призових місць в активі юних талантів з Дубівської ОТГ, 2 – з Голобської ОТГ, по одному у школярів з Поворської, Колодяжненської ОТГ та із ЗЗСО І-ІІІ ст. «Любитівський ліцей» ім. Лесі Українки.

    Про стан забезпечення містобудівною документацією населених пунктів району присутніх проінформувала начальник відділу містобудування та архітектури управління регіонального розвитку райдержадміністрації Марія Вігура.

    Як, зазначила посадовець, з початку року відділом видано: 11 будівельних паспортів забудови земельних ділянок громадянам на будівництво житлових будинків, господарських будівель і споруд; 1 паспорт прив’язки розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності; 4 містобудівних умов та обмежень на забудову земельних ділянок на об’єкти будівництва. Розглянуто 15 проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для містобудівних потреб та надано відповідні висновки.

    Відповідно до Схеми планування території Ковельського району станом на 17 лютого 2020 року, починаючи з 2015 року, затверджено у відповідності до законодавства 17 детальних планів території за межами населених пунктів в межах селищних, сільських рад, з них 3 – у 2020 році.

    В межах населених пунктів у відповідності до генеральних планів територій розроблено та затверджено 164 детальних плани територій для розташування житлової, громадської та комерційної забудови. Розробляються генеральні плани с. Вербка, с. Воля Ковельська, які в даний час проходять стратегічну екологічну оцінку, та генплани сіл Дроздні, Скулин, Черкаси, смт Голоби, також розробляється історико-архітектурний опорний план смт Голоби. В грудні 2019 був затверджений генплан с. Підріжжя. Відділом постійно ведеться моніторинг стану забезпеченості містобудівною документацією району. Генеральні плани населених пунктів оцифровуються для подальшого розміщення на офіційному веб-сайті райдержадміністрації.

    Мирослава Поляк, начальник відділу правового забезпечення, з питань запобігання і виявлення корупції, цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації нагадала колегам – державним службовцям про необхідність подання е-декларацій до 1 квітня 2020 року. Для чого усім слід перевірити дійсність ключів електронного цифрового підпису а також отримати необхідні довідки про доходи, видатки та банківські рахунки.

    Заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман дав конкретні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації щодо участі в засіданнях постійних комісій районної ради та в заходах суспільно-політичного і культурного спрямування, що проходитимуть в районі упродовж поточного тижня.

    Сектор організаційної та інформаційної

    діяльності апарату райдержадміністрації

    Переглядів 749

    Галерея зображень

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua