25 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Щитижнева оперативна нарада
    Понеділок, 09 грудня 2019 12:31

    Щитижнева оперативна нарада

    Сьогодні, 9 грудня 2019 року, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних установ і організацій. В роботі наради взяли участь: голова районної ради Андрій Броїло, заступник голови районної ради Олександр Пасенковський.

    Начальник Ковельського міськрайонного відділу УДСНС України у Волинській області Володимир Войтанік доповів про надзвичайні ситуації в районі та заходи з їх ліквідації. Зокрема, проінформував присутніх про пожежу, яка сталася 3 грудня 2019 року в селі Новий Мосир, цегляної будівлі магазину Голобського споживчого товариства, внаслідок якої знищено 16 м2 пластикового оздоблення стелі, пошкоджено 5 м2 оздоблення стін, 0,05 м куб дров. Попередня причина виникнення загорання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

    Під час наради головний спеціаліст відділу економіки, інвестицій та розвитку інфраструктури управління регіонального розвитку райдержадміністрації Жанна Лук’янова проінформувала про стан будівництва, реконструкції та експлуатаційного утримання доріг загального користування місцевого значення та комунальної власності. Посадовець відмітила, що по Ковельському районі включено 5 об’єктів капітального та 18 об’єктів поточного середнього ремонтів на загальну суму - 24 млн 10 тис. грн, з них по дорогах місцевого значення передбачено 18 млн 644 тис. грн, по комунальних дорогах – 5 млн 366 тис. грн. Станом на 1 грудня 2019 року по дорогах місцевого значення зроблені поточні середні ремонти окремих ділянок доріг: між населеними пунктами Жмудче-Велицьк, в межах сіл Солотвин, Козлиничі, на завершальній стадії роботи по капітальному ремонту під’їзної дороги до с. Городище. Загальний обсяг виконаних робіт по вищевказаних об’єктах становить 14 млн 416 тис. грн, що становить 77% передбачених коштів.

    По комунальних дорогах зроблені: капітальні ремонти 4 вулиць: Грушевського в смт Голоби; Першотравневої в с. Дубове; Шкільної в с. Пісочне; Лесі Українки в с. Любитів; поточні середні ремонти 14 вулиць: Заводської в смт Голоби; Шкільної в смт Люблинець; Шевченка в с. Старі Кошари; Господарської в с. Мощена; Марценюка в с. Велицьк; Мельницької в с. Підріжжя; Огородньої в с. Дубове; Лесі Українки в с. Дубове; Шкільної в с. Пісочне; Білінської, Озерної, Вишневої в с. Черемошне; Миру в с. Ломачанка; Лесі Українки в с. Любитів. Загальний обсяг виконаних робіт по вищевказаних об’єктах комунальної власності становить 4 млн 553 тис. грн, що становить 85% передбачених коштів.

    Також виконано обсяг робіт з поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання доріг місцевого значення на загальну суму 8 млн 112 тис. грн.

    Про стан надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації нерухомого майна та їх обтяжень, юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських об’єднань за 11 місяців 2019 року доповів начальник відділу державної реєстрації райдержадміністрації Юрій Кондратович. Юрій Вікторович повідомив, що протягом 11 місяців 2019 року до відділу надійшло 2536 заяв щодо проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, понад 306 заяв для вчинення реєстраційних дій щодо фізичних осіб-підприємців та 321 заява для проведення реєстраційних дій щодо юридичних осіб. Прийнято та надіслано до Головного управління юстиції у Волинській області документи щодо державної реєстрації 8 громадських об’єднань.

    Начальник юридичного відділу забезпечення та з питань запобігання і виявлення корупції апарату райдержадміністрації Мирослава Поляк проінформувала про зміни в чинному законодавстві України у сфері запобігання та протидії корупції.

    В підсумку наради перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман ознайомив присутніх із заходам суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі поточного тижня, запросив до участі в них представників райдержадміністрації та районної ради, закликав представників райдержадміністрації максимально спрацювати над вирішенням завдань поставлених перед структурними підрозділами та побажав усім вдалого, результативного робочого тижня.

    Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

    політики апарату райдержадміністрації

    Переглядів 814
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua