24 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>У військовій частині А1547 з нагоди Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера відбулися урочисті заходи
    П'ятниця, 06 грудня 2019 16:19

    У військовій частині А1547 з нагоди Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера відбулися урочисті заходи

    Сьогодні свято кожного громадянина, який пов’язав свою долю з військовою справою, став на захист держави, тих, хто захищає Україну на передньому краї і підтримує Збройні Сили України. Сьогодні також вшановуємо пам’ять воїнів, які не повернулися додому.

    6 грудня на базі військової частини А-1547 відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера. Участь у цьому заході взяли перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, військовослужбовці, представники місцевого самоврядування, громадських організацій, учасники АТО/ООС, волонтери, духовенство.

    Урочистості розпочалися Державним Гімном України та хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляків, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

    Учасники зібрання поклали квіти до місця поховання та пам’ятного знаку із меморіальною дошкою Герою Ковельщини Миколі Яворському, який вiддaв свoє життя зa Україну.

    Під час урочистостей  присутні мали нагоду переглянути тематичну мультимедійну презентацію.

    Із вітальним словом до присутніх звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман. Він подякував усім, хто долучився до боротьби за цілісність та незалежність нашої країни, і побажав, щоб якомога швидше на нашій землі запанував мир.

    "Сьогодні ми відзначаємо День Збройних Сил України, вчора – Міжнародний день волонтера – свята, що натепер є неподільними. Не буде перебільшенням сказати, що саме завдяки волонтерам, патріотам, добровольцям та мужнім воїнам у 2014 році Україна зберегла свій суверенітет, зупинила російську агресію на сході та відновила боєздатну армію з високим моральним духом. Висловлюю щиру вдячність волонтерському руху Ковельщини, усім, хто віддавав і віддає себе шляхетній, самовідданій і безкорисливій справі та допомагає людям. Щиро вірю, що в Україні врешті запанує мир, а військові, котрі нині героїчно служать в ООС, повернуться з перемогою до рідних домівок", - сказав Роман Ярославович.

    Низку щирих вітань продовжили тимчасово виконуючий обов’язки командира військової частини А1547 Віктор Ніколаєв, депутат Ковельської районної ради Анатолій Корнійчук, керівник Поворської ОТГ  Сергій Семенюк та   протоієрей ПЦУ Дмитро Андрухів.

    За сумлінне, високопрофесійне виконання військового обов’язку, мужність, патріотизм, вірність військовій присязі, вагомий особистий внесок у справу захисту незалежності і територіальної цілісності Української держави, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Збройних Сил України грамотами райдержадміністрації та районної ради були нагороджені: старший солдат Збройних Сил України, водій-санітар військової частини А1547, учасник АТО Анатолій Яворський; солдат Збройних Сил України, водій-електрик радіолокаційної групи вузла зв'язку та радіотехнічного забезпечення військової частини А1547, учасник АТО Сергій Карплюк; солдат Збройних Сил України, водій-пожежний пожежної обслуги військової частини А1547, учасник АТО Віктор Самчук, старший прапорщик Збройних Сил України, начальник метеорологічної станції військової частини А1547   Генадій Літвінчук, учасники бойових дій на сході України Сергій Вацик і Костянтин Новосад, доброволець Української добровольчої армії Вадим Жучко.

    За значну підтримку військовослужбовців Збройних Сил України, бійців добровольчих батальйонів, які відстоюють суверенітет та територіальну цілісність держави, членів сімей захисників Вітчизни та з нагоди Міжнародного дня волонтера грамотами райдержадміністрації та районної ради нагороджені волонтери: Сергій Приходько і Едуард Сколінчук.

    Керівник відокремленого підрозділу ГО «Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України» в м. Ковель та Ковельському районі Волинської області Микола Грицюк вручив побратимам бойові медалі «ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ».

    Продовжились  урочисті заходи святковим концертом за участю колективу районного будинку культури "Колорит", викладачів Поворської дитячої музичної школи та аматорів сцени.

    Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

    політики апарату райдержадміністрації

    Переглядів 962
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua