20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Гортаю сторінки любимої газети, Вона – вікно у світ місцевого життя...
    П'ятниця, 04 жовтня 2019 20:48

    Гортаю сторінки любимої газети, Вона – вікно у світ місцевого життя...

    «Гортаю сторінки любимої газети,

    Вона – вікно у світ місцевого життя.

    Тут творчий клуб письменників, поетів,

    Тут радісні й сумні душевні почуття.

    Дискусії політиків, активних депутатів,

    Духовність і культура, і просвітництво.

    Читаю про людей відомих, знатних,

    І бачу усмішки – вони з світлини святяться…»

    (Анатолій Семенюк)

    Ювілейний творчий вечір з нагоди 80-ї річниці від дня заснування районної газети — популярного видання про славетну Ковельщину відбувся сьогодні, 04 жовтня 2019 року, у тематично облаштованій читальній залі центральної районної бібліотеки. Осінні квіти і подарунки, відзнаки і нагороди, щирі віншування і музичні вітання – всього було доволі, адже привітати керівництво і колектив громадської – політичної газети «Вісті Ковельщини» з ювілеєм завітало чимало гостей. Серед них: представники влади району та міста, органів місцевого самоврядування різних рівнів, журналісти обласних та місцевих видань, письменники, композитори, артисти, духовенство, громадськість міста та району, учнівська молодь, дописувачі та шанувальники друковного видання Ковельщини.

    За доброю християнською традицією ювілейний захід розпочався із молитви, а далі ведучі розповіли про головні сторінки історії творчого шляху «Вістей Ковельщини» довжиною у 80 років та познайомили із творцями друкованого слова.

    Доволі змістовною та насиченою була добірка вітань, що линула на адресу працівників редакції. Скористались такою нагодою і представники влади району, зокрема, заступник голови райдержадміністрації Аркадій Степанюк та голова районної ради Андрій Броїло. Аркадій Михайлович звернувся до ювілярів такими словами: «Від імені районної державної адміністрації вітаємо керівника, всіх співробітників та ветеранів редакції газети «Вісті Ковельщини» із поважним ювілеєм, адже кожен з Вас вніс свій вклад у становлення газети та її розвиток. Впродовж 80 років у творчій майстерні «Вістей Ковельщини» писалась яскрава історія нашого краю і його мешканців. Всі ці роки газета професійно і ефективно інформувала своїх читачів з широкого кола питань, що мають актуальне значення для суспільства. Завдяки творчому пошуку і напруженій праці журналістів колектив газети та читачі стали однією великою родиною. Дякую за сумлінне і чесне служіння своєму покликанню, об`єктивності у висвітленні подій, послідовній громадянській і патріотичній позиції. Бажаю Вам невичерпного натхнення, справжніх журналістських успіхів, прихильного та вдячного читача». Теплими та щирими були слова вітань депутата обласної ради Віктора Козака: «Багато змін відбулося за роки існування «Вістей Ковельщини». Змінювалися обсяги, поліграфічне наповнення, тематика і проблематика публікацій. Але незмінне одне: газета завжди була і залишається близькою читачеві, їй довіряють, її читають, вона розповідає про головні події, про людей, які прославляють наш район, про важливі віхи історичного шляху Ковельщини й України загалом. Тож бажаю усім працівникам газети земних щедрот, нових творчих знахідок та цікавих тем, приємних новин, вдячних читачів та вірних однодумців, міцного слова у потрібний момент!»

    Під час традиційної церемонії нагороджень відзнаки різних рівнів отримували як, керівництво та працівники редакції так і активні її дописувачі, дузі, партнери та активні читачі.

    Піднесеного настрою учасникам зібрання додала мистецька програма, за участі: колективу районного будинку культури «Колорит», директора Ковельської школи мистецтв Андрія Мигулі, солісток студії естрадного співу «Надія» Ковельського міського народного дому «Просвіта» Софії Шави та Ковельської школи мистецтв - Анастасії Смаль.

    Звісно, детальну інформацію про урочистий захід на честь ювілею газети «Вісті Ковельщини» ми невдовзі з великим задоволенням прочитаємо на її сторінках, а сьогодні від побаченого та почутого емоції переповнюють, а в душі вирує тиха радість за творчий і талановитий колектив, який працює у «Вістях Ковельщини» і закладає надійний фундамент у майбутнє.

    Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

    політики апарату райдержадміністрації

            

    Переглядів 1012
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua