23 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Щотижнева оперативна нарада в Ковельській райдержадміністрації
    Понеділок, 09 вересня 2019 12:00

    Щотижнева оперативна нарада в Ковельській райдержадміністрації

    Про актуальні питання і завдання з їх вирішення у сферах, віднесених законами України до повноважень районної державної адміністрації говорили 9 вересня 2019 року під час оперативної наради, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман.

    В нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Аркадій Степанюк, заступник голови районної ради Олександр Пасенковський та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

    Начальник Ковельського міськрайонного відділу УДСНС України у Волинській області Володимир Войтанік доповів про надзвичайні ситуації в районі та заходи з їх ліквідації. Зокрема, проінформував присутніх про пожежу, яка сталася 3 вересня 2019 року, господарської споруди в селі Байківці, внаслідок якої знищено покрівля, перекриття, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення загорання –недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів. 6 вересня в селі Старий Мосор по причині необережного поводження з вогнем невстановленої особи виникло загорання сухої трави та чагарнику на площі 2 га.

    Про підсумки виконання місцевих бюджетів у серпні 2019 року проінформувала начальник управління фінансів райдержадміністрації Світлана Карпюк. Світлана Семенівна зазначила, що до місцевих бюджетів району за підсумками 8 місяців поточного року надійшло 15,6 млн. грн. власних доходів, що становить 114 відсотків, понад план одержано 1,9 млн. грн. Виконані усі місцеві бюджети району. Надходження у порівнянні з відповідним періодом минулого року зросли в 1,2 рази, або на 1,9 млн. грн. До районного бюджету надійшло 6,5 млн. грн., що становить 111,8 відсотка. Доходи районного бюджету зросли на 125,4 відсотка або на 1,3 млн. грн.

    Начальник відділу економіки, інвестицій та розвитку інфраструктури управління регіонального розвитку райдержадміністрації Юрій Пашинський доповів про реалізацію інвестиційних проектів у 2019 році. Юрій Євгенович відмітив, що за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку на умовах співфінансування з місцевих бюджетів у 2019 році здійснюється реалізація 2 інвестиційних проектів: реконструкція навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад с. Вербка Дубівської сільської ради»; капітальний ремонт фасаду будівлі опорного навчального закладу "Люблинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Люблинецької селищної ради»  В цілому у 2019 році планується залучити на вищезазначені проекти 17 млн. 560 тис. грн. – з ДФРР та 1 млн. 800 тис. грн. - з місцевих бюджетів.

    В 2019 році продовжується реалізація перехідних проектів за кошти, виділені у 2018 році з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Станом на 01.09.2019 року повністю завершено реалізацію 3 проектів: реконструкція (тепломодернізація огороджуючих конструкцій) НВК ЗОШ І-ІІІ ст. с. Облапи; реконструкція (тепломодернізація огороджуючих конструкцій) ЗОШ І-ІІІ ст. с. Уховецьк; реконструкція (тепломодернізація огороджуючих конструкцій) НВК ЗОШ І-ІІІ ст. с. Підріжжя.      На завершальній стадії реалізація ще 3 перехідних проектів: реконструкція (тепломодернізація огороджуючих конструкцій) НВК ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Голоби; будівництво дитячого майданчика в с.Пісочне; будівництво дитячого майданчика в с. Дубове.

    В об’єднаних територіальних громадах району за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ заплановано реалізувати 13 інвестиційних проектів.

    Станом на 01.09.2019 року за рахунок коштів вищезазначеної субвенції завершені будівельні роботи по 1 об’єкті, а саме капітальному ремонту шатрової покрівлі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Старі Кошари.

    За рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток охорони здоров'я в сільській місцевості у 2019 році заплановано реалізувати 3 інвестиційні проекти. Нове будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Тойкут, Уховецьк, Дубове.

    Крім того, в червні 2019 року реалізовано інвестиційний проект «Реконструкція футбольного поля зі штучним покриттям розміром 40х20 ЗОШ І-ІІІ ст. с. Білин, вул. Лесі Українки, 12 в с. Білин Ковельського району Волинської області». Проект реалізовано за рахунок коштів перерозподілених залишків освітньої субвенції та місцевих бюджетів.

    В рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» на завершальній стадії реалізація інвестиційного проекту, в результаті якого збудовано футбольне поле із штучним покриттям в Дубівській ЗОШ І-ІІІ ступенів». Також у 2019 році планується розпочати будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту на території філії ОНЗ "Люблинецька ЗОШ І-ІІІ ст." в с. Мощена та реконструкцію спортивного майданчика для міні-футболу в ООЗ "Навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія" смт Голоби".

    В ході роботи наради Роман Кульцман озвучив низку завдань для керівників управлінь та відділів, ознайомив із запланованими заходами на поточний тиждень, закликав усіх до активної участі в них та побажав посадовцям вдалого і результативного робочого дня та тижня загалом.

    Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

    Переглядів 1051
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua