Версія для друку
Понеділок, 08 квітня 2024 13:01

Стартує 3 (районний) етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

08 квітня 2024 року під головуванням начальника Ковельської районної військової адміністрації відбулось засідання оргкомітету з питань підготовки та проведення 3 (районного) етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»  серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», у якому взяли участь представники відділів райдержадміністрації, територіальних громад, ДЮСШ, ЗЗСО району.

В ході засідання Оргкомітет визначився із графіком (квітень - травень), локаціями, суддівськими колегіями змагань, з чотирьох видів спорту — футзалу, спортивного орієнтування, волейболу і баскетболу, обговорено деталі їх проведення, а також розглянуто ряд інших організаційних питань.

Нарада пройшла у діловому і конструктивному руслі. Представникам територіальних громад були надані відповідні доручення і рекомендації. Тож нині у кожної із команд є час удосконалити свою майстерність, щоб гідно зустрітися із суперниками. Бажаємо нашим юним спортсменам успіхів та з нетерпінням чекаємо їх на районному етапі змагань!

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

 з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 122

Галерея зображень