Версія для друку
Понеділок, 29 січня 2024 15:24

Разом крокуємо до Перемоги

29 січня 2024 року відбулась зустріч начальника Ковельської районної військової  адміністрації, командира військової частини А7028, командира 54-го батальйону цієї частини з представниками  релігійних конфесій, які здійснюють свою діяльність на території Ковельського району.

Начальник Ковельської районної військової адміністрації висловила вдячність релігійним громадам за вагомий внесок у загальнонародну справу протистояння російській агресії, активну волонтерську діяльність, спрямовану на підтримку ЗСУ. «Ваша невтомна молитовна та гуманітарна місія – приклад для наслідування, конкретний внесок у наближення Перемоги України» - наголосила очільниця Ковельської РВА.

Командир 100 обр ТрО зазначив, що усі підрозділи Волинської бригади тероборони з початку весни 2023 року перебувають на сході України,  успішно тримали і тримають оборону на найгарячіших ділянках Бахмутського, Куп’янського, Лиманського напрямків. Подякував присутнім за молитовну підтримку, зібрані і доставлені потрібні на фронті засоби, придбані коштом парафіян Ковельського району. Така допомога надихає волинських тероборонівців ще завзятіше і ще ефективніше бити ворога!

Враховуючи потреби 100 окремої бригади територіальної оборони, особовий склад якої мужньо і професійно протистоїть російським загарбникам на передовій лінії оборони, командир військової частини А7028 звернувся до представників духовенства з проханням долучитись до придбання  FPV-дронів, DJI MAVIC 3T та окопних РЕБ.

Щиро дякуємо землякам за допомогу! Разом крокуємо до Перемоги!

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 338

Галерея зображень