Версія для друку
Четвер, 11 травня 2023 18:05

Поліцейську станцію відкрили у Голобській територіальній громаді

В селищі Голоби Ковельського району, сьогодні, 11 травня 2023 року, відкрито поліцейську станцію, яка допомагатиме створювати безпековий простір на території громади.

Цей проект у дію територіальна громада впровадила разом з Нацполіцією.

Участь у відкритті станції взяли начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко, начальник Ковельського РУП ГУНП України у Волинській області Андрій Литвин, Голобській селищний голова Сергій Гарбарук, Віктор Козак та представники поліції.

Службу в поліцейській станції нестиме офіцер Андрій Шворак, до території обслуговування якого належать 24 населених пунктів, що входять у Голобську територіальну громаду з загальною кількістю населення майже 9 тисяч осіб. Для належного виконання обов’язків поліцейський отримав зброю та службовий автомобіль.

Андрій Шворак запевнив, що безпека людей – основний пріоритет його діяльності на території обслуговування і він робитиме все можливе задля дотримання жителями громади порядку і законності.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 269

Галерея зображень