Версія для друку
Четвер, 04 травня 2023 14:26

Обов’язок військовозобов’язаних – захищати Україну

Начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен 4 травня 2023 року провела чергову робочу нараду з питань забезпечення виконання мобілізаційних завдань у районі. У нараді взяли участь  начальник Ковельського РТЦК та СП Антон Нестеренко, начальник  Ковельського районного управління поліції ГУ НП у Волинській області Андрій Литвин, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

Заступник начальника територіального центру – начальник мобілізаційного відділення Ковельського РТЦК та СП Валентин Прищенко проаналізував хід виконання завдань з мобілізації військовозобов’язаних у Ковельського районі. Начальник районної військової адміністрації  підкреслила важливість об’єднання зусиль працівників   Ковельського РТЦК та СП  і районного управління поліції щодо розшуку військовозобов’язаних, які ухиляються від отримання повісток, не з’являються до РТЦК та СП для проходження медогляду військово-лікарської комісії.

«Усі військовозобов’язані призовного віку, які за станом здоров’я придатні до військової служби, сьогодні, як ніколи, мають усвідомлювати власну відповідальність за долю своєї країни. Прикладом є наші героїчні захисники і захисниці, які не шкодуючи сил і  життя, мужньо протистоять російському агресору на передовій» - наголосила Ольга Черен.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 342

Галерея зображень