Версія для друку
Понеділок, 19 грудня 2022 17:04

Перепустки для переміщення осіб під час комендантської години

Начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, 19 грудня 2022 року, провела робочу нараду з керівниками Ковельського районного центру комплектування та соціальної підтримки, Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області та  Національної гвардії України, щодо переміщення осіб під час комендантської години та порядок заміни/видачі перепусток новопризначеним комендантом Ковельського району.

У зв’язку з вторгненням російської федерації на територію нашої держави з 24 лютого в Україні введено військовий стан і на території Волинської області запроваджено комендантську годину.

Комендантська година (заборонений час) – це заборона перебування людей у визначений час (станом на 19.12.2022 у Волинській області – з 00:00 год. до 05:00 години) на вулицях та в інших громадських місцях, без спеціально виданих перепусток.

Перепустки на пересування у комендантську годину, видані районною комендатурою, дійсні тільки в межах території району. Для пересування населеними пунктами громадянам необхідно завжди при собі мати документ, що посвідчує особу - паспорт (цей документ має бути доступним, адже мобільні додатки можуть працювати нестабільно) та військово-обліковий документ, зазначив комендант Ковельського району Антон Нестеренко.

Звертаємо вашу увагу!!! У зв’язку із зміною коменданта Ковельського району обмін перепусток відбудеться до 01 лютого 2023 року.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з

громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 638

Галерея зображень