Версія для друку
Вівторок, 06 грудня 2022 15:32

Відбулись урочисті заходи

6 грудня 2022 року в Ковельській районній військовій адміністрації відбулись урочисті заходи, присвячені  Дню Збройних Сил України та Міжнародному дню волонтера.

Цього дня вітали героїв, які захищають нашу державу від російського агресора та представників волонтерського руху, які надають значну допомогу підрозділам Збройних Сил України і мирним співгромадянам, що зазнали втрат і страждань від війни.

На заході були присутні військовослужбовці, представники органів виконавчої влади, підприємств та організацій району, волонтерських та громадських організацій, активісти-волонтери, представники духовенства ПЦУ, й, зокрема, військові капелани.

Сьогодні військовослужбовці і волонтери працюють заради спільної мети – визволення України від російських загарбників. Тож в День Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера з вітальним словом до присутніх звернулись начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, військові капелани, військовослужбовці, представники місцевого самоврядування, громадських організацій.

«Відзначаючи день Збройних Сил України, ми глибоко шануємо всіх, хто боронив і продовжує боронити  свободу і незалежність нашої держави, хто зміцнює обороноздатність країни, підвищує її економічну безпеку та міжнародний авторитет! Українські військові довели, що наші Збройні Сили – одна з найсильніших армій світу. У цей день схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали життя за волю та неподільність рідної землі. Ми ніколи не забудемо героїчних подвигів наших земляків. Всім українським військовослужбовцям  від щирого серця бажаємо міцного здоров’я, добра та щастя, перемоги і мирного неба над Україною!», – зазначила Ольга Черен.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх загиблих воїнів, які віддали свої життя за незалежність нашої держави.

За сумлінне, високопрофесійне виконання військового обов’язку, мужність, вірність військовій присязі, вагомий особистий внесок у справу захисту незалежності і територіальної цілісності Української держави, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Збройних Сил України почесними грамотами Ковельської районної військової адміністрації, Ковельської районної ради, благословенними грамотами військових капеланів ПЦУ були нагороджені кращі військовослужбовці військових частин, які дислокуються на території району.

З теплими вітаннями і подарунковими сертифікатами привітали військовослужбовців депутат обласної ради Володимир Яренчук та представник ТОВ «Укравіт Саенс Парк» Сергій П’ятничко.

Ольга Черен також висловила вдячність волонтерам, які своїм внеском наближають перемогу України. «Ми дякуємо тим, хто, забувши про відпочинок і сон, допомагає у цей непростий час цивільним та військовим. Завдяки активній громадянській позиції жителів Ковельщини, які стали на шлях волонтерства, ми ще дужче гуртуємось заради спільної перемоги!», – наголосила начальник районної військової адміністрації.

За активну громадянську позицію, плідну волонтерську діяльність, значний особистий внесок  у загальнонародну справу підтримки Збройних Сил України, що виборюють незалежність, суверенітет і територіальну цілісність Української держави, допомогу громадянам, які потерпають від війни в зоні бойових дій, непохитну віру в перемогу народу України над російським агресором та з нагоди Міжнародного дня волонтера були вручені Почесні грамоти, подяки, пам`ятні подарунки найактивнішим волонтерів району, серед яких - аграрії, бізнесмени, громадські діячі, працівники різних професій.

Цього ж дня перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації Галина Коляда разом з із заступником голови Ковельської районної ради Андрієм Броїлом привітали з Днем Збройних Сил України керівництво та особовий склад Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з

громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 359

Галерея зображень