Версія для друку
Вівторок, 08 листопада 2022 16:04

9 листопада своє професійне свято відзначають працівники культури та аматори народного мистецтва.

Напередодні свята, вдячність і шану працівникам галузі культури та талановитим митцям Ковельщини висловили перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації Галина Коляда, заступник Ковельського міського голови Наталія Маленицька.

Представники влади у своїх виступах наголосили, що своєю щоденною наполегливою творчою працею, високим професіоналізмом працівники культури звеличують рідний край, примножують його успіхи і досягнення, вселяють надію на краще. Побажали усім міцного здоров’я, родинного тепла, особистого щастя, невичерпного натхнення, реалізації творчих проектів, перемоги і миру в рідній Україні.

Вітання супроводжувались нагородами від обласної, районної, міської влади. За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток культури Ковельщини, непохитну віру в перемогу українського народу над російським агресором та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Почесною грамотою Ковельської військової адміністрації, Ковельської районної ради нагороджені Андрій Мигуля, начальник управління культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Ковельської міської ради; Наталія Гончар, заступник директора з культурно-масової роботи комунального закладу «Ковельський народний дім «Просвіта».

Чудовим завершенням урочистостей став музичний подарунок від аматорів сцени Володимирської територіальної громади.

Відділ з питань внутрішньої, інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 289

Галерея зображень