Версія для друку
П'ятниця, 20 травня 2022 12:36

Рятувальники розповідають громадянам як запобігти пожежам в житлових будинках та екосистемах району

З огляду на загрозу виникнення пожеж у житловому секторі та загорань у екосистемах, а також лісових пожеж, працівниками Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області  19 травня було проведено рейдові відпрацювання Голобської та Ковельської територіальних громад, зокрема у селах Новий та Старий Мосир,  Партизанське, Дарівка, Гішин та Доротище, з метою проведення профілактичної роботи щодо запобігання пожеж у житловому секторі та екосистемах району.

Рятувальники вкотре наголосили на дотриманні пожежної безпеки помешкань, безпечного використання електроприладів, опалення, а також безпеці дітей.

Розказали про небезпеку загорань екосистем, торфовищ та лісів, та про відповідальність , що несе за собою умисний підпал сухостою громадянами.

Рятувальники нагадали номери екстрених служб та  перші дії при виникненні пожежі чи надзвичайної ситуації, в реаліях сьогодення.

Наголосили на поведінці під час сигналу «Увага всім!», «Тривога!», та діях на вулиці  у випадку загрози, чи у разі виявлення вибухонебезпечного предмету.

Під час інструктажів надзвичайники вручили громадянам профілактичні листівки з правилами безпеки життєдіяльності в різних ситуаціях.

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області

Переглядів 464

Галерея зображень