Версія для друку
Вівторок, 04 січня 2022 14:11

На щотижневій нараді в райдержадміністрації

Під головуванням Ольги Черен, голови Ковельської районної державної адміністрації, 4 січня 2022 року,  відбулась чергова оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, служб району, за участю В’ячеслава Шворака, голови Ковельської районної ради.

Ольга Миколаївна привітала учасників наради з Новим роком та Різдвом Христовим, та побажала у кожну родину здоров'я, благополуччя, щастя та любові. І щоб  2022-й став роком миру,  духовної єдності та соціально-економічного зростання рідного краю та України і подарував нам ще більше сил та натхнення для втілення найамбітніших планів та задумів.

Очільник Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак у своєму вітанні зазначив, що у новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини та рідної землі. І побажав, злагоди, достатку і щоб серця зігрівалися любов’ю і теплом, а домівки наповнювались радістю та добром.

Впродовж наради голова райдержадміністрації наголосила на тому, що основним завданням на сьогодні є ліквідація реорганізованих райдержадміністрацій і закликала всіх до злагодженої  та оперативної співпраці, щоб усі необхідні процеси відбулись вчасно і згідно законодавства.

В свою чергу керівники структурних підрозділів районної державної адміністрацій проінформували учасників наради про поточний стан справ та  основні напрямки подальшої  роботи у підпорядкованих підрозділах.

                                                                                  

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

                                                                                             

Переглядів 388

Галерея зображень