Версія для друку
Вівторок, 21 грудня 2021 16:32

Робота пунктів щеплень Ковельського району

Вакцинація доступна для всіх і на сьогодні для зручності ковельчан у населених пунктах  району працює 3 центри масової вакцинації та 26 пунктів щеплень проти COVID-19.

Сьогодні, 21 грудня 2021 року,  представники  районної влади спільно з представниками органів місцевого самоврядування продовжили інспектувати роботу пунктів щеплень у с.Забужжя та с.Гуща Рівненської територіальної громади.

Посадовці перевірили доступність послуги у пунктах, забезпечення вакцинами, умовами та технічними можливостями місць масової вакцинації, а також дотримання графіку роботи.

Цього ж дня, на території Люблинецької територіальної громади, фахівцями Держпродспоживслужби Ковельського району, спільно з представниками органів місцевого самоврядування, проведено моніторингове обстеження щодо дотримання санітарно-протиепідемічних правил і норм у м’ясному магазині «Сало». Зокрема, перевірено наявність у працівників сертифікатів про вакцинацію або інших дозвільних документів у працівників і відвідувачів, засобів індивідуального захисту, записів у журналі реєстрації температурного скринінгу працівників, інформаційних листів, та тимчасове маркування та наявність антисептичних та дезінфікуючих засобів.

Дотримання карантинних заходів – не просто вимоги, це дієвий метод безпеки, необхідний для збереження здоров'я громадян.

Вакцинуйтеся!!! Вакцинація - це дійсно дієвий спосіб запобігти новій хвилі коронавірусу.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 399

Галерея зображень