Версія для друку
Вівторок, 21 грудня 2021 10:53

На щотижневій оперативній нараді

Сьогодні, 21 грудня 2021 року, голова Ковельської районної  державної адміністрації Ольга Черен, провела оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації. В нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Галина Коляда, заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, заступник голови районної ради Андрій Броїло.

Учасників наради проінформували по двох питаннях - про стан фінансування соціальних виплат та про зимове утримання доріг у Ковельському районі.

Під час наради проаналізовано поточний стан справ в районі та визначено коло головних завдань на найближчий період. Також керівники управлінь, відділів, служб доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили нагальні питання.

В підсумку наради голова райдержадміністрації Ольга Черен, ознайомила учасників наради із заходами суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі цього тижня, а також закликала відповідально ставитись до вирішенням завдань, поставлених перед структурними підрозділами.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 387

Галерея зображень