Версія для друку
Субота, 18 грудня 2021 08:33

Подарунки до Дня Святого Миколая дітям Головненської спеціальної школи

За доброю традицією, в ніч з 18 на 19 грудня, святий Миколай приносить дітям подарунки під подушку. Всі діти знають, що за їхню слухняність та працьовитість святий Миколай здійснить їх мрії. А ми, дорослі, стараємося зберегти цю казку в душах дітей. 

Особливістю цього свята є написання листів до Чудотворця, адже саме в такий спосіб дитина може розповісти про себе, свої мрії та очікування.  Кожна дитина з нетерпінням чекає приходу святого Миколая. Не є таємницею те, що побажання дітей не можуть здійснитися без нашої спільної допомоги та підтримки.     Щороку, на день Святого Миколая, у Головнянській спеціалізованій школі  багато гостей. Вони приходять до вихованців з відкритим серцем, щирими словами та подарунками. Цей рік не став винятком.

У переддень свята Миколая, голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації Галина Коляда, заступник голови райради Андрій Броїло та депутати Ковельської районної ради завітали до дітей з особливими потребами з подарунками та солодощами.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 414

Галерея зображень