Версія для друку
Середа, 15 грудня 2021 16:01

Працівників Ковельського міськрайонного суду привітали  з професійним святом

   

Щорічно 15 грудня судова система України відзначає День працівників суду.  З нагоди відзначення професійного свята у Ковельському міськрайонному суді Волинської області відбулися урочистості, в яких взяли участь голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної  ради В’ячеслав Шворак та заступник Ковельського міського голови Віктор Жигаревич.

       Голова Ковельського міськрайонного суду В’ячеслав Лесик привітав колектив суду з професійним святом. Побажав усім міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту й нових звершень у відповідальній та благородній праці! Також подякував присутнім за професіоналізм, мудрість, принциповість та відповідальне ставлення до роботи.

       Представники районної влади привітали колектив суду з професійним  святом та побажали подальшої енергії, витримки та наполегливості, усвідомленого почуття відповідальності, нових здобутків і звершень у благородній праці задля утвердження законності та справедливості в Україні!

       Це свято всіх, хто своєю працею сприяє утвердженню принципів верховенства права, забезпечує надійний захист конституційних прав і свобод громадян, зміцнює демократичні засади судочинства, а в період бурхливих подій та стрімких змін у суспільному житті залишається надійним гарантом миру та спокою, підвищуючи рівень правової свідомості суспільства. Своєю непростою роботою, яка вимагає високого професіоналізму, чесності й добросовісності, ви забезпечуєте суспільну злагоду та стабільність, - зазначила Ольга Черен.

Окрім вітальних слів, з нагоди професійного свята працівники суду були відзначені Почесними грамотами Ради суддів України, Подяками територіального управління Державної судової адміністрації України в Волинській області, Почесними грамотами Ковельської районної державної адміністрації, Ковельської районної ради, Подяками голови Ковельської міської ради

           

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 360

Галерея зображень