Версія для друку
П'ятниця, 10 грудня 2021 16:02

Кожне збережене життя - це спільна наша перемога над пандемією COVID-19.

10 грудня 2021 року  представниками районної влади та місцевого самоврядування Ковельського району проведено моніторингове рейдове обстеження суб’єктів господарювання різних форм власності, на території Ратнівської, Ковельської  територіальної громад, щодо дотримання протиепідемічних заходів з профілактики поширення коронавірусного захворювання (COVID-19) та режиму роботи закладів у «червоній» зоні.

Було проінспектовано Ратнівську АЗПСМ №1, де працювала виїзна мобільна бригада з вакцинації, магазин «Галя Балувана» м. Ковель.

Під час перевірки, серед іншого, звернуто увагу на наявність у всіх відвідувачів та працівників, у передбачених випадках, COVID-сертифікату чи ПЛР-тесту, засобів індивідуального захисту та дотримання соціальної дистанції, графіки прийомів пунктів щеплень, їх умови роботи та наявність в достатньої кількості вакцин.

В ході обстеження з суб’єктами господарювання проводилась активна роз'яснювальна робота щодо необхідності дотримання вимог протиепідемічних заходів та умов роботи закладів в регіоні, де встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Також представники влади району закликали працівників закладів спільно протистояти загрозі, адже кожне збережене життя - це  спільна наша перемога над пандемією  COVID-19.

Перевірки будуть продовжуватися і надалі на всій території Ковельського району.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 330

Галерея зображень