Версія для друку
Вівторок, 07 грудня 2021 19:52

Маємо докласти всіх зусиль, щоб якомога більше наших жителів вакцинувались.

7 грудня 2021 року представники влади проінспектували центри вакцинації, які розташовані у місті Ковелі.

Потрібно, щоб центри та пункти вакцинації не просто були відкритими, а надавали людям послуги якісно. Саме тому представники влади інспектують, наскільки вони зручно облаштовані, пройшовши весь шлях – від реєстрації до кабінету вакцинації – щоб на власному досвіді пересвідчитись, що процес отримання щеплення для людей є максимально легким і доступним, також поспілкувалися з медиками та жителями, які прийшли вакцинуватись. Присутні обговорили, що можна зробити, щоб процес імунізації був простішим і комфортнішим для всіх.

Маємо докласти всіх зусиль, щоб якомога більше наших жителів вакцинувались. А для цього потрібно забезпечити такі умови, щоб людям було зручно це зробити. Зазначимо, що Центри масової вакцинації в місті Ковелі  розташовані за адресою вул. Незалежності,75, вул. Ветеранів,1а. Вони працюють щоденно.

Також цього дня на території Турійської територіальної громади проведено перевірку дотримання санітарно-протиепідемічних правил і норм у  магазинах «Дари Волині» с. Літин та продовольчих і непродовольчих магазинів смт Турійськ.

Зокрема, перевірено наявність засобів індивідуального захисту та окремих контейнерів для їх збору після використання, записів у журналі реєстрації температурного скринінгу працівників, інформаційних листів на вхідних групах дверей, а також нанесення попереджувальних стрічок для дотримання відстані між покупцями в місцях розрахунку.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

 з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 349

Галерея зображень