Версія для друку
Середа, 01 грудня 2021 18:29

Працівників  прокуратури Ковельщини привітали  з професійним святом та 30-ю річницею її створення

У перший день зими своє професійне свято відзначають люди, які стоять на варті дотримання прав і свобод  –  працівники прокуратури. Цього року святкування є історичним, адже відзначається 30-річчя з часу створення прокуратури. Також професійне свято у 2021 році співпало із завершенням реформи органів прокуратури. У день професійного свята  працівників Ковельської  окружної прокуратури привітали голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, голова Ковельської  районної  ради В’ячеслав Шворак, начальник Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області Андрій Литвин, Ковельський міський голова Ігор Чайка.

Урочистості розпочались з вітальних  слів керівника Ковельської окружної прокуратури Юрія  Новосада, який привітав колег з професійним святом, побажав міцного здоров`я, успіхів, творчої наснаги, високих досягнень, нових звершень, професійних перемог заради справедливості, закону та захисту і вручив почесні відзнаки.

Вітаючи присутніх із професійним святом, голова  Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен наголосила, що саме від роботи працівників прокуратури залежить збереження стабільності, злагоди та спокою на Ковельщині.

Очільники району висловили слова подяки керівництву та працівникам прокуратури, за високий професіоналізм, сумлінну працю та значний внесок у зміцнення законності і правопорядку на Ковельщині та упевненість у тому, що стражі права та закону і надалі сприятимуть утвердженню верховенства закону. В продовж свята кращих працівників прокуратури району відзначили Почесними грамотами Волинської обласної державної адміністрації, Волинської обласної ради, Ковельської районної державної адміністрації, Ковельської районної ради.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 398

Галерея зображень