Версія для друку
П'ятниця, 26 листопада 2021 13:20

Задля епідемічного благополуччя громади

Єдиний та необхідний захист від COVID-19 на сьогодні – це вакцинація. Але процес щеплення має бути не лише безпечним, а й зручним та комфортним. Тому представники органів виконавчої влади району, місцевого самоврядування перевіряють роботу центрів масової вакцинації населення та пунктів щеплень.

Так, 26 листопада 2021 року було проінспектовано роботу пункту щеплення в с. Любохини, та центру вакцинації в місті Любомль, які працюють за всіма вимогами МОЗ України.

Також на території Ковельської територіальної громади проведено перевірку дотримання санітарно-протиепідемічних правил і норм у  магазинах «Віночок» с. Колодяжне та магазинів «Свіженький», «Від А до Я» с. Зелена.

Зокрема, перевірено наявність засобів індивідуального захисту та окремих контейнерів для їх збору після використання, записів у журналі реєстрації температурного скринінгу працівників, інформаційних листів на вхідних групах дверей, а також нанесення попереджувальних стрічок для дотримання відстані між покупцями в місцях розрахунку.

Як зазначила голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен, від початку введення карантину власники бізнесу стали більш сумлінно дотримуватися протиепідемічних вимог.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

 з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 417

Галерея зображень