Версія для друку
Вівторок, 16 листопада 2021 16:30

Дотримання протиепідемічних заходів на постійному контролі

16 листопада 2021 року робоча група контролю за дотриманням карантинних вимог у складі представників районної державної адміністрації, здійснила чергові моніторингові обстеження суб’єктів господарювання різних форм власності у Ковельській та Поворській територіальних громадах щодо дотримання протиепідемічних вимог, регламентованих постановами Головного державного санітарного  лікаря України, щодо профілактики поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

В ході обстеження закладів торгівлі та громадського харчування заступниками голови райдержадміністрації Романом Кульцманом та Дмитром Красносельським проводилась роз’яснювальна робота та надавались рекомендації щодо сумлінного виконання протиепідемічних вимог.

Суб’єкти підприємницької діяльності проінформовані про встановлення на території області з 08 листопада 2021 року «червоного» рівня епідемічної небезпеки та дотримання ними обмежувальних протиепідемічних заходів, встановлених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки адже саме вони мають забезпечити для своїх працівників та відвідувачів безпечні умови перебування у цих приміщеннях.

Також під час моніторингу представники робочої групи зауважили, що у закладах торгівлі, а саме мінімаркеті «Каштан», магазинах «Продукти», «ЧистоShop» дотримуються протиепідемічних вимог, встановлених для усіх рівнів епіднебезпеки. У закладах наявні антисептики, систематично проводиться санітарна обробка поверхонь з дезінфікуючими засобами, температурний скринінг персоналу.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

 з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 432

Галерея зображень