Версія для друку
Четвер, 14 жовтня 2021 18:27

У День захисника України, 14 жовтня, ми вшановуємо героїв різних епох та захисників України у її новітній історії

У День захисника України, 14 жовтня, ми вшановуємо героїв різних епох та  захисників України у її новітній історії. Це той день, коли обов’язково необхідно згадати загиблих воїнів у сучасній  війні за територіальну цілісність, суверенітет та незалежність нашої держави.

Ковельщина  має сумну статистику полеглих воїнів, які присвятили своє життя боротьбі за незалежність і суверенітет України.

Меморіальні заходи пройшли без промов, з молебнем серед рідних та друзів загиблих військовослужбовців. У церквах району відслужили поминальні панахиди за воїнами з нашого району, які поклали свої тіла у боях з ворогом на Сході України.

Вшанувати героїв хвилиною мовчання та покласти квіти до їх могил прийшли члени родин загиблих, військові побратими, керівники районної влади: голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен, заступник голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман, представники місцевого самоврядування та просто небайдужі ковельчани.

Згадаймо у нашому повсякденному, динамічному житті тих, кому ми завдячуємо мирному сьогоденню. Вічна і світла їм пам'ять.  

Збережімо в національній пам’яті ціну здобутої Свободи!

Вічна слава полеглим борцям за Україну!

Слава Україні!

Героям Слава!

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату  Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 399

Галерея зображень