Версія для друку
Вівторок, 12 жовтня 2021 10:45

На щотижневій нараді в райдержадміністрації

Під головуванням Ольги Черен, голови Ковельської районної державної адміністрації, 12 жовтня 2021 року, відбулась чергова оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, служб району, за участю заступника голови Ковельської районної ради Андрія Броїла.

В ході наради керівники структурних підрозділів Ковельської районної державної адміністрації проінформували про стан щеплення своїх працівників.  Також обговорили  нагальні завдання та шляхи їх вирішення в межах повноважень районної державної адміністрації.

Про початок опалювального сезону в бюджетних установах району доповіла Лук’янова Жанна, т.в.о начальника управління – начальник відділу інфраструктури, екології та житлово-комунального  господарства управління регіонального розвитку райдержадміністрації, яка у своєму виступі  зазначила, що згідно з розпорядженням голови Ковельської райдержадміністрації від 11 жовтня 2021 року № 211 «Про початок опалювального сезону 2021-2022 років у Ковельському районі» зобов’язано структурні підрозділи районної державної адміністрації та рекомендовано установам і підприємствам комунальної власності, територіальним підрозділам центральних органів виконавчої влади у районі, виконавчим комітетам міських, селищних, сільських рад району розпочати опалювальний сезон 2021-2022 років з 11 жовтня 2021 року з дотриманням температурних графіків роботи котелень та паливних.

По завершенню наради голова райдержадміністрації Ольга Черен  надала керівникам структурних підрозділів відповідні доручення.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 375

Галерея зображень