Версія для друку
Середа, 29 вересня 2021 16:44

Відбулися засідання постійних комісій районної ради

28 вересня 2021 року, в залі засідань райдержадміністрації відбулися засідання постійних комісій районної ради з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту, а також з питань планування соціально-економічного розвитку, торговельного обслуговування та регуляторної політики.

У роботі комісій взяли участь: голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, керівники профільних структурних підрозділів райдержадміністрації, розробники проєктів рішень.

Члени комісій розглянули проєкти рішень з питань, передбачених порядком денним 7 сесії районної ради.

Про готовність господарств району до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років доповіла Жана Лук’янова, начальник відділу інфраструктури, екології та житлово-комунального господарства управління регіонального розвитку Ковельської райдержадміністрації.

Про затвердження офіційної символіки Ковельського району проінформував заступник голови районної ради Андрій Броїло.

На засіданні  профільної комісії депутати також заслухали проекти рішень: про результати діяльності Ковельської окружної прокуратури за перше півріччя 2021 року; про результати діяльності органів Національної поліції щодо стану законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадської безпеки і порядку на території Ковельського району за перше півріччя 2021 року; про присвоєння звання «Почесний громадянин Ковельського району» . В питанні «Різне» члени постійної комісії підтримали пропозицію депутата районної ради, голови комісії Анатолія Борки, про включення до порядку денного  сесії питання «Про звернення  Ковельської районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році», «Про звернення депутатів Ковельської районної ради до Волинської обласної ради, Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо недопущення підвищення тарифів для населення».

Присутні на засіданнях члени комісій  взяли активну  участь в обговоренні  вищевказаних  питань та ухвалили відповідні рішення.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 345

Галерея зображень