Версія для друку
Вівторок, 14 вересня 2021 12:20

На щотижневій нараді в райдержадміністрації

Сьогодні, 14 вересня 2021 року, в залі засідань райдержадміністрації відбулася щотижнева оперативна нарада, яку провела голова районної державної адміністрації Ольга Черен. У нараді взяли участь голова районної ради В'ячеслав Шворак, заступники голови райдержадміністрації Роман Кульцман та Дмитро Красносельський, заступник голови районної ради Андрій Броїло, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ району.

Під час наради проаналізовано поточний стан справ у районі та визначено коло головних завдань на найближчий період. Також керівники управлінь, відділів, служб проінформували про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили нагальні питання.

Голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен зупинилась на питанні щодо стану вакцинації від COVID-19. З метою недопущення поширення захворюваності серед мешканців району рекомендовано продовжити контроль за проведенням вакцинації від COVID-19.

Начальник управління гуманітарного розвитку райдержадміністрації Ревейчук Ірина проінформувала про стан вакцинації від COVID-19 працівників закладів освіти Ковельського району, відмітивши, що працівниками райдержадміністрації спільно із органами місцевого самоврядування постійно проводяться організаційні заходи з активізації проведення вакцинації серед працівників галузі освіти.

Про надзвичайні ситуації в районі та заходи з їх ліквідації проінформував начальник Ковельського міськрайонного відділу УДСНС України у Волинській області Володимир Войтанік. Зокрема, Володимир Петрович зазначив, що рятувальники продовжують превентивну роботу з громадянами у сільській місцевості щодо основних правил пожежної безпеки у побуті, зокрема під час експлуатації електричних приладів та електромереж, а також застерігають населення від спалювання сухої рослинності, розведення відкритого вогню поруч із господарськими будівлями та в екосистемах.

В підсумку наради голова райдержадміністрації Ольга Черен ознайомила присутніх із заходами суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі протягом поточного тижня, запросила до участі в них працівників райдержадміністрації та закликала максимально спрацювати над вирішенням завдань, поставлених перед структурними підрозділами, побажала усім здоров'я та результативної співпраці.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 464

Галерея зображень