Версія для друку
Неділя, 29 серпня 2021 15:12

Сьогодні, День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Сьогодні, День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

У глибокій скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв нашої славетної Батьківщини.  Пам`ятати та шанувати тих, хто пожертвував власним життям заради майбутнього України – наш святий обов`язок.  

Імена тих, хто віддав життя у боротьбі за Україну, зберігають меморіальні дошки і пам’ять вдячних земляків. З нагоди пам’ятної дати на Ковельщині представники районної, міської влади, ветерани АТО/ООС, волонтери, керівники та представники трудові колективи установ, духовенство та громадськість поклали квітів до монумента борцям за волю України та стели пам’яті загиблих земляків - учасників АТО.

Присутні вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України хвилиною мовчання.

Відбулася панахида за героями, які віддали життя за вільну, незалежну та суверенну Україну.

Вічна пам'ять! Слава Героям!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 435

Галерея зображень