Версія для друку
Неділя, 22 серпня 2021 21:26

Відбулися урочистості заходи в смт Люблинець

День незалежності України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

З нагоди Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Дня Незалежності України відбулися урочистості заходи в смт Люблинець. Участь у заході взяли заступник голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман, заступник селищного голови Михайло Кухарчук, представники місцевого самоврядування, громадськість.

Захід розпочався із спільної молитви за Україну та церемонії підняття Державного Прапора України під звуки Гімну. Присутні вшанували пам'ять героїв «Небесної сотні» та всіх, хто віддав своє життя заради волі, свободи, незалежності та демократії на нашій землі хвилиною мовчання, поклали квіти до пам’ятників та пам’ятних знаків, які увіковічнюють героїчну історію України.

З вітальним словом перед громадою виступив заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман. З нагоди Дня Незалежності України побажав землякам міцного здоров’я, щедрої долі та добра. Усім мирного неба над головою, національної злагоди, благополуччя та спокою у сім’ях.

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження, заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман вручив Почесну грамоту Ковельської райдержадміністрації, Ковельської районної ради за вагомий особистий внесок в утвердження України, як суверенної, демократичної держави, у соціально-економічний розвиток Ковельщини, активну громадянську позицію та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України тренеру Люблинецької ДЮСШ Дмитру Чеховському.

Після, відбувся святковий концерт для жителів селища. На святі лунали вірші, пісні про Україну В концерті прийняли участь і колективи художньої самодіяльності Люблинецької громади. Глядачі тепло приймали артистів, зустрічаючи кожен номер гучними оплесками.

Відділ організаційної, інформаційної

діяльності та комунікацій з громадськістю

Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 516

Галерея зображень