Версія для друку
Понеділок, 02 серпня 2021 18:51

Робочий візит голови Ковельської райдержадміністрації у Любомльську територіальну громаду

Голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен, сьогодні, 02 серпня 2021 року, з робочим візитом перебувала на території Любомльської територіальної громади.

З міським головою Романом Ющуком були обговорені перспективи соціально-економічного розвитку громади та хід виконання пріоритетних завдань на 2021 рік, а також Роман Васильович поділився планами розвитку та покращення інфраструктури громади.

В ході візиту посадовиця спільно з головою та заступниками громади здійснили ряд зустрічей з керівниками та колективами установ громади.

Ольга Черен  відвідала Любомльську амбулаторію загальної практики – сімейної медицини, відділення екстреної  медичної допомоги, поцікавився рівнем забезпечення медичними препаратами, кількістю звернень громадян за медичною допомогою та проблемами, які виникають у роботі установи.

Також представники влади ознайомилися з роботою Центру надання адміністративних послуг, Любомльського територіального медичного об’єднання Любомльської міської  ради, оглянули  приміщення державної міграційної служби, спортивний багатофункціональний майданчик, місцевий стадіон, проінспектували хід ремонтних  робіт приміщення.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 452

Галерея зображень