Версія для друку
Середа, 28 липня 2021 18:24

Спільними зусиллями на  Ратнівщині ліквідовують наслідки буревію

Сьогодні, 28 липня 2021 року, перший  заступник голови Ковельської районної державної адміністрації Сергій Книш спільно з головою Ковельської районної ради В’ячеславом Швораком оглянули наслідки буревію, який пройшов селами Ратнівщини 27 липня.

За наслідками буревію у населених пунктах Ратнівської та Забродівської територіальних громад пошкоджено дахи житлових  будинків,  господарських споруд, адміністративних будівель установ бюджетної сфери,  численні пошкодження на лініях електропередач, викорчувано та поламано дерева у парку селища та по населених пунктах громад.

     По Забродівській територіальній громаді негода залишила без електрики жителів сіл Заброди, Лучичі, Якушів, Зоряне, Адамівка та частково Поступель. У селищі Ратне без світла ще дві вулиці. На даний час бригади електриків оперативно та послідовно відновлюють електропостачання в населених пунктах Ратнівщини.

   Комісіями громад проводяться обстеження будинків, які пошкодив буревій, та підраховується розміри завданих збитків.

Під час діалогу з представниками даних територіальних громад було розглянуто  та обговорено всі можливі шляхи  усунення наслідків буревію.

   Сергій Книш зауважив, що на даний час першочерговими заходами є відновлення  електропостачання та ремонт дахів житлових будинків і для цього потрібні максимально злагоджені дії влади та ремонтних бригад.

На щастя, людських жертв немає. Наслідки буревію планується усунути до вихідних.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

                                                                                         

Переглядів 427

Галерея зображень