Версія для друку
Понеділок, 26 липня 2021 17:44

Відбулося чергове засідання оргкомітету з проведення районного фестивалю громад Ковельщини

26 липня 2021 року,  відбулося чергове засідання організаційного комітету з підготовки та проведення заходів до Дня Незалежності України, під головуванням першого заступника голови Ковельської районної державної адміністрації Сергія Книша та за участю голови Ковельської районної ради В’ячеслава  Шворака.

В ході засідання керівник апарату Ковельської райдержадміністрації Степан Топольський ознайомив членів оргкомітету з детальним планом організаційних питань  проведення районного фестивалю громад «Живи та міцній, Україно, під прапором неба й родючих ланів!», присвяченого 30-ій річниці Незалежності України, який відбудеться 8 серпня 2021 року в  с.Задиби Ковельського району.

Члени оргкомітету розглянули, обговорили та визначили відповідальних осіб за найважливіші етапи організаційної, інформаційної та культурно-масової роботи з підготовки належного проведення районного заходу. Разом з цим присутні  закцентували увагу на забезпеченні належного громадського порядку та медичного обслуговування під час святкування.Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 435

Галерея зображень