Версія для друку
Середа, 21 липня 2021 15:57

Засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Ковельській райдержадміністрації

21 липня 2021 року в залі засідань райдержадміністрації під головуванням заступника голови райдержадміністрації Дмитра Красносельського відбулося засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Ковельській  райдержадміністрації.

Члени комісії розглянули питання про запровадження карантинних обмежень щодо сказу тварин (ВРХ), в зв’язку з виявленням даного захворювання в с.Підріжжя Ковельського району.

З урахуванням пропозицій, що надійшли в ході засідання, державною надзвичайною протиепізоотичною комісією при Ковельській райдержадміністрації прийнято рішення запровадити карантинні обмеження в неблагополучному по сказу тварин населеному пункті с.Підріжжя, Ковельського району. Також організувати  відстріл лисиці в мисливських угіддях  неблагополучної території. Заборонити проведення виставок, вихід  з собаками на поля, лісові масиви,  вивезення тварин за межі карантинної зони. Провести подвірну вакцинацію всіх домашніх тварин в с.Підріжжя, с.Кашівка та встановити постійний нагляд за тваринами в даних  населених  пунктах.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 461

Галерея зображень