Версія для друку
Вівторок, 29 червня 2021 09:55

Спортивно-туристичні змагання

В урочищі «Підріччя», поблизу с. Гішин, для 15 вихованців Волинського обласного центру соціально - психологічної реабілітації дітей, з нагоди Дня Конституції України відбулися спортивно-туристичні змагання.

Ініціаторами заходу були заступник голови районної ради Андрій Броїло, директор комунальної установи «Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Галина Йовик, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Сергій Ілюшик, депутат районної ради Віталій Власов, настоятель храму священномученика Фадея отець Володимир Мацур, громадські активісти.

Відкриваючи змагання, директор центру Галина Йовик ознайомила дітей з програмою змагань. Представники влади привітали учасників змагань з державним святом – Днем Конституції України, побажали вдалих стартів та гарного результату, мирного, щасливого сьогодення і майбутнього.

Програма дня була настільки цікавою та насиченою, що школярі з радістю і теплом дарували усмішки та дякували за організацію цікавого дозвілля.

У рамках дійства діти протягом трьох годин брали участь у спортивно – туристичних змагання, краєзнавчій вікторині, а також вели розмови на духовну тематику. Захід видався для дітвори цікавим та захоплюючим: усі етапи змагань долали активно й із великим задоволенням. В завершення дітвора поласувала смачним кулішем та іншими смаколиками.

Служба у справах дітей Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 373

Галерея зображень