Версія для друку
Понеділок, 28 червня 2021 09:05

На Ковельщині відзначили 25-ту річницю Конституції України

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї  злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

З цієї нагоди в населених пунктах Ковельського району відбулися урочисті заходи за участю представників Ковельської районної державної адміністрації, місцевого самоврядування, трудових колективів структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій, громадськості, духовенства.

Під час  заходів, з нагоди Дня Конституції України, грамотами Ковельської районної державної адміністрації, районної, міських, селищних, сільських рад були відзначені представники місцевих підприємств, установ, організацій району.

В населених пунктах району відбулися покладання квітів до пам’ятників і пам’ятних знаків, місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, учасників Революції Гідності, операції об’єднаних сил, антитерористичної операції.

З нагоди 25-ї річниці Конституції України у бібліотеках району працюють тематичні книжкові виставки, а у стаціонарних оздоровчих таборах впродовж тижня тривають вікторини на знання Конституції України, години спілкування та спортивні змагання.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 369

Галерея зображень