Версія для друку
Вівторок, 30 березня 2021 15:19

На щовівторковій нараді в райдержадміністрації

Сьогодні, 30 березня 2021 року, заступник голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман розпочав нараду з привітання новопризначеної голови райдержадміністрації Ольги Черен. До вітань приєдналися В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради, Іван Чуліпа, керуючий справами виконкому Ковельської міської ради.

Про  надзвичайні ситуації в районі та заходи з їх ліквідації під час наради з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, служб району, доповів начальник Ковельського міськрайонного відділу УДСНС України у Волинській області Володимир Войтанік.

Людмила Маляр, завідувач Ковельського міськміжрайонного відділу Державної установи «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України», розповіла про стан епідеміологічної ситуації в районі та наголосила на дотриманні карантинних заходів, а також максимального обмеження у масових заходах, у зв’язку з тим, що саме після таких заходів фіксується різке зростання кількості хворих в районі.

Ольга Черен наголосила на тому, що вакцинація – це профілактика коронавірусної інфекції і беззаперечний помічник у запобіганні хвороби.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Давидович проінформувала присутніх про стан фінансування соціальних допомог в районі.

Голова райдержадміністрації заслухала інформації керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та служб  району про стан справ у підпорядкованих їм галузевих напрямках та окреслила першочергові заходи на поточний тиждень.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Переглядів 480

Галерея зображень