Версія для друку
Понеділок, 22 березня 2021 13:10

«Територія майстерності»

19 березня, в Ковельському міськрайонному центрі зайнятості в рамках проекту «Територія майстерності» відбулась зустріч з менторкою проекту «Успіх в дії» Наталією Тхоржевською.

Пані Наталія представила свої рукотворні ляльки та розповіла ,що стала літературним редактором фільму драми - феєрії " Лісова пісня" в ляльках" автором ідеї є Nina Hagen (м. Осло, Норвегія, викладач української мови норвежської школи «Елісіів»).

Проєкт проводився за підтримки І Міжнародного (VII Всеукраїнського, XVII Всекримського) фестивалю-конкурсу імені Марії Фішер-Слиж "Змагаємось за нове життя" , присвячений Лесі Українці. Унікальність проекту в тому, що поряд із українськими майстринями у ньому взяли участь представники лялькової творчої індустрії Німеччини, Норвегії, Португалії, Бразилії, США. Також більше 80 майстринь майже із усіх областей України представили свої роботи, присвячені «Лісовій пісні» та поезії Лесі Українки.

Майстриня створила багато сцен та образів до лялькової театралізації «Лісової пісні». Але роботи пані Наталії унікальні тим, що вона використала багато природніх матеріалів зібраних в поліському лісі. Бо живе майстриня якраз недалеко від того лісу, де колись маленькою гуляла Леся Українка, де вона надихалася, щоб потім подарувати світу свою феєрію.

#КМРЦЗ #Територія_майстерності#Наталія_Тхоржевська

Ковельський МРЦЗ

Переглядів 463

Галерея зображень