Версія для друку
Вівторок, 09 березня 2021 11:19

Відбулась чергова оперативна нарада

Сьогодні, 09 березня 2021 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

В ході наради керівники структурних підрозділів проінформували про поточний стан справ за відповідними напрямками роботи та окреслили планові завдання на наступний тиждень.

Головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи райдержадміністрації Анатолій Борка доповів про надзвичайні ситуації в районі та заходи з їх ліквідації.

Про хід призовної кампанії на строкову військову службу учасники наради довідались із повідомлення головного спеціаліста сектору мобілізаційної роботи  апарату райдержадміністрації Олександра Пшави.

Мирослава Поляк, начальник відділу юридичного забезпечення та з питань запобігання і виявлення корупції апарату райдержадміністрації нагадала колегам – державним службовцям про необхідність подання е-декларацій до 1 квітня 2021 року.

По завершенню наради заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман традиційно надав керівникам структурних підрозділів відповідні доручення.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Переглядів 447

Галерея зображень