Версія для друку
Понеділок, 07 вересня 2020 12:37

Відбулась оперативна нарада

Сьогодні, 7 вересня 2020 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

В ході наради йшлося про нагальні проблеми і завдання з їх вирішення у питаннях, віднесених законами України до повноважень районної державної адміністрації та про завдання райдержадміністрації щодо вирішення актуальних питань життєдіяльності району на поточний тиждень.

Головний спеціаліст відділу правового забезпечення, з питань запобігання і виявлення корупції, цивільного захисту та оборонної роботи апарату райдержадміністрації Анатолій Борка  доповів про надзвичайні ситуації в районі та заходи з їх ліквідації. Посадовець повідомив, що в селі Білин горіла господарча споруда з блоків, розміром 5х7 м, крита гідроізоляційною плівкою. В селі Гішин відбулося загорання дерев'яного житлового будинку, розміром 6х10 м,  критого шифером. В селі Колодяжне вогнем знищено 0,15 т. соломи та пошкоджено 0,35 т соломи. Ймовірна причина загорань – необережне поводження з вогнем не встановлених осіб.

Про підсумки виконання бюджету району у серпні 2020 року проінформувала начальник відділу фінансів райдержадміністрації Світлана Карпюк. Світлана Семенівна зазначила, що до місцевих бюджетів району надійшло 15,5 млн. грн., що становить 105 відсотків, додатково одержано 0,7 млн. грн.

Про стан фінансування державних соціальних допомог доповіла заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Ювченко.

Світлана Петрівна повідомила, що з 1 вересня 2020 року починає працювати новий механізм отримання грошової компенсації одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка". Відтепер у батьків є право обирати, що для їх малюка є необхідним.

Про хід призовної кампанії на строкову військову службу учасники наради довідались із повідомлення головного спеціаліста відділу правового забезпечення, з питань запобігання і виявлення корупції, цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Олександра Пшави.

В підсумку наради заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман ознайомив присутніх із заходами суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі поточного тижня, запросив до участі в них працівників райдержадміністрації та закликав максимально спрацювати над вирішенням завдань, поставлених перед структурними підрозділами, побажав усім вдалого, результативного робочого тижня.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 592

Галерея зображень