Версія для друку
Середа, 22 липня 2020 15:44

Засідання постійної комісії районної ради

З метою попереднього розгляду та обговорення питань, що внесені до проєкту порядку денного тридцять п’ятої сесії Ковельської районної ради сьомого скликання сьогодні, 22 липня 2020 року, під керівництвом голови комісії – депутата Василя Олексюка відбулось засідання постійної комісії з питань духовності, освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення, у справах сім’ї, молоді, материнства і дитинства, фізичної культури і спорту. В роботі засідання постійної комісії участь взяли: заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, голова районної ради Андрій Броїло, заступник голови ради Олександр Пасенковський, працівники профільних структурних підрозділів райдержадміністрації.

Серед питань порядку денного засідання постійної комісії, зокрема такі: про хід підготовки закладів освіти району до нового навчального року; про організацію харчування здобувачів освіти 1-4 класів закладів загальної середньої освіти району в І-семестрі 2020-2021 навчального року; про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2019 року №30/19 «Про районний бюджет на 2020 рік».

В різному було розглянуто лист військового комісара Волинського обласного військового комісаріату щодо надання згоди на передачу будівлі, що знаходиться за адресою м. Ковель, вул. Грушевського,14, з спільної власності територіальних громад сіл, селищ району у державну власність та інші.

За результатами розгляду усіх питань порядку денного комісії депутати ухвалили відповідні рішення.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 584

Галерея зображень